Business-to-business

We bieden vanaf nu de mogelijkheid gebruik te maken van ons directe inkoopkanaal bij het hoofdkantoor van Creative Cables in Turijn.

Je kunt zelf EU kwaliteitsproducten inkopen via het kanaal wat wij zelf ook gebruiken. Dit is een unieke service die wij nu aan alle ondernemers in Nederland aanbieden.

Aanvragen

Stuur ons een email op info.nl@creative-cables.com met het verzoek om een B2B account aan te maken. Een dergelijk account kan aangevraagd worden door Nederlandse en Belgische ondernemers met een BTW nummer.

Mocht je niet direct in Italie willen inkopen dan kun je ook een wederverkoop account aanvragen met een lagere korting. Met een dergelijk account loopt de betaling en afhandeling via Nederland.

Kortingen

Veel producten hebben een minimale korting van 40%. Je kunt de kortingen online zien als je een account hebt. Bovenop de standaard korting zijn er nog extra kortingen bovenop bepaalde bedragen.

Bestellen

Bestellen kan alleen online. Je rekent af via het winkelmandje en krijgt automatisch een factuur zonder BTW toegestuurd. Aangezien het binnen de EU is zal er sprake zijn van BTW verlegging. 

Sales support BlueNow

Je kunt ons altijd vragen stellen over bestelde artikelen e.d. Ondanks dat wij niet betrokken zijn bij het inkoopproces willen we je graag helpen meer te verkopen!

Bij een B2B account handelen we geen vragen af over verzendingen e.d., dat doet het Creative Cables kantoor in Turijn.