https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BGABBIA-L

Metalen kooi voor Harbour lampenkap

Nieuw product

Op voorraad

18,40 €

- +

Deze kooi van mat metaal is perfect om lampenkappen van Harbour in stijl te beschermen en past in elke omgeving, binnen of buiten.

Niet alleen esthetisch: de robuuste constructie zorgt ervoor dat de lamp niet per ongeluk kan worden gestoten en zorgt tegelijkertijd voor een optimale lichtverspreiding. De afmetingen van deze metalen kooi, 400 mm in diameter en 95 mm in hoogte, maken het een veelzijdig product, niet alleen geschikt voor de Harbour lampenkap van Creative Cables, maar ook vele anderen.

Meer details

  • Meer info
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Afmetingen:
Diameter: 400 mm
Hoogte: 95 mm

Materiaal: metaal

Om de kooi schoon te maken, verwijder hem van de lampenkap en gebruik een zachte, droge doek. Voor hardnekkiger vuil bevochtig de doek licht met water en een neutraal schoonmaakmiddel, wring goed uit om overtollige vloeistof te verwijderen en wrijf zachtjes.

Je kunt de kooi combineren met de Harbour lampenkap.

Handleiding downloaden

6 andere producten in dezelfde categorie:

Menu