https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables USPELCAV

Universele striptang

USPELCAV

Nieuw product

Op voorraad

9,40 €

- +

Deze universele draadstripper is het gemakkelijke en doeltreffende gereedschap waarmee u uw verlichtingsprojecten sneller kunt uitvoeren, zonder stress en zorgen over beschadigde kabels.

Deze stripper is compatibel met al onze ronde met stof beklede kabels en is voorzien van meerdere messen waarmee u kabels in één gemakkelijke beweging kunt strippen en afknippen.

Het snijmes in de middelste stand (2) snijdt de kabel netjes af en verwijdert overtollig snoer. Met de knop op de bovenkant van het gereedschap kunt u het mes instellen voor het strippen (1), terwijl de parallelle messen op de achterkant van het gereedschap het mogelijk maken de kabel te strippen. (3)
De draadstripper is ook uitgerust met een navulmesje, dat zich op het bovenste deel van het gereedschap bevindt.

Meer details

  • Meer info
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Universele stripper:
Lengte: 13cm
Dikte: 2cm
Materiaal: plastic
Messen: metaal

Handleiding downloaden

6 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu