https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BIP44-E27-2-PAN02NAT

Wand- en plafondlamp met Moorea raffia lampenkap

Nieuw product

Op voorraad

74,10 €

- +

Als je op zoek bent naar een ongewone lamp die minimalistisch design en rustieke authenticiteit combineert, dan is deze wand- en plafondlamp echt iets voor jou. Het hart van de creatie is een lamphouder die samensmelt met de fascinerende, milieuvriendelijke Moorea lampenkap, met een exotische touch en handgemaakt van de duurzame raffia van Raphia palmbladeren.

In het midden van de wandlamp zit een lichtgevend hart: een bol met een metalen koepel die niet alleen verlicht, maar ook perfect is om sfeer te creëren en elke kamer gezellig en levendig te maken. Het oppervlak speelt met licht en schaduw, brengt magie in elke hoek en is de juiste keuze voor wie op zoek is naar iets praktisch maar stijlvol, en voegt een vleugje exotiek toe aan zowel moderne als meer klassieke ruimtes.

Meer details

  • Meer info
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Afmetingen:
Breedte lampenkap: diameter 35 cm
Totale diepte: ca. 14 cm

Lichtbron:
Fitting: E27
Vermogen: 7W
Lichtsterkte: 650 Lumen (gelijk aan een oude 60W gloeilamp)
Spanning: 220-240V
Temperatuur: warm licht (2700K)
Levensduur: 15.000 ore

Vervangende lamp: BB-A02
Vervangende lampenkap: Moorea lampenkap

Om de natuurlijke schoonheid van het product te behouden, raden we aan om voorzichtig af te stoffen en geen chemicaliën te gebruiken die het oppervlak kunnen aantasten.

Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Menu