https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BCO1-APM4-1

Fermaluce Pop, metaal-porseleinen wandlamp met Rose-One plafondkap en gebogen arm

Nieuw product

Op voorraad

88,60 €

- +

De keramische en metalen Fermaluce Colorful Pop is de perfecte wandlamp voor binnen. Als je op zoek bent naar een lamp die jouw ruimtes ook verfraait, dan is dit de juiste oplossing voor jou. Deze lamp is ontworpen volgens de belangrijkste trends van dit moment op het gebied van Interior design en is ideaal voor creatievelingen. De lamp zorgt voor een complete transformatie van de ruimte, waar je hem ook installeert.
Deze wandlamp met E27 fitting is ontworpen met een gedecoreerd metalen plafondkap van Rose-One, het door Creative-Cables gepatenteerde systeem waarmee iedereen zijn creativiteit kan uitleven bij het ontwerpen van zijn eigen lampen.

Kies voor de Rose-One decoratie die het beste past bij de ruimte die je wilt inrichten.

De lamp kan gekocht worden zonder lichtbron of met een LED lichtbron als accessoire. De beschikbare combinaties tussen afwerking en lichtbron zijn: Pop Corn/Bol Porselein G155, orange/Bol G125 Metal Dusk.

Meer details

  • Meer info
  • productinformatie downloaden
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

De wandlamp bestaat uit:
- metalen plafondkap: 120mm Ø
- Rose-One versierde cover rond 200mm in de gekozen afwerking
- L-vormige metalen arm: 140 mm
- metalen fitting
E27 fitting Max 53W

CE-gecertificeerd

Lichtbron in combinatie met Rose-One Pop Corn [BB-P05]: LED, porselein effect, G150, 7W, 640 Lm, 2700K, E27, F, breedte 148mm, hoogte 210mm, dimbaar
Lichtbron in combinatie met Rose-One Orange [ES18G125DGLB]: LED, G125, 4W, 100 Lm, 2200K, E27, B, breedte 125mm, hoogte 172mm, dimbaar

 
productinformatie downloaden
MoodColorful
Type productMuur- of plafondlamp
MateriaalPorselein
BasisE27
LichtbronJa, Geen
Dimbaarja
LampenkapZonder lampenkap
Type lampMat
SmartGeen
Lichtbereik360°
Kleurtemperatuur2700°K
Lichtopbrengst540 Lm
Aantal lichtpunten1
Handleiding downloaden

Toebehoren

30 andere producten in dezelfde categorie:

Menu