https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BCGQ

Vierkante Cage - Accessoire voor hanglampen

Nieuw product

Op voorraad

18,70 €

- +

Cage is een eenvoudig en revolutionair onderdeel dat u toelaat om op een modulaire manier uw hanglampen te "pimpen" in ware Creative Cables stijl.

De Cage bestaat uit 4 onderdelen en eenvoudig te monteren. De Cage is een ronde ring dat de kabels "kooit" en zo stijlvolle en originele vormen creëert, echte zwevende kunstwerken.

U kan de Cage als enkele ring gebruiken of combineren met meerdere ringen. De mogelijkheden zijn eindeloos, een hanglamp met verschillende ringen, verschillende kleuren textielkabel en lamphouders...je kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk.

U kan achteraf ook nog heel eenvoudig de vorm van uw lamp veranderen, door bijvoorbeeld de hoogte van uw Cage te wijzigen krijgt uw hanglamp een heel andere dimensie.

Cage vierkant is verkrijgbaar in twee maten (Ø 34cm e 48) en in 3 kleuren: zwart en wit in gerecycled plastic en transparant in polycarbonaat . De keuze om uw nieuwe lamp te combineren met onze 2x0,75 e 3x0,75 kabels is aan u!

Een tip van ons ... gebruik verschillende kleuren kabels voor een echt opvallend effect!

Meer details

 • Meer info
 • productinformatie downloaden
 • Montagehandleiding downloaden
 • Téléchargez la fiche technique
 • Policy

  • Beleidsnaam: 14 day return policy
  • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
  • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Structuur uit kunststof die wordt geleverd met handleiding - gemaakt, op basis van de gekozen, grootte van:

4 modules - 34 cm X 34 cm
4 modules - 48 cm X 48 cm
in gerecycleerde kunststof (zwarte en witte afwerking), in polycarbonaat (transparante afwerking)

Zeer eenvoudig zelf te monteren

 
productinformatie downloaden
MateriaalThermoplastisch
Handleiding downloaden

19 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu