https://www.creative-cables.nl/16_bebulbs BB-P03

LED lamp E27 CRI 95 G95 7W 2700K Dimbaar - P03

BB-P03

Nieuw product

Op voorraad

15,10 €

- +

De LED E27 CRI 95 G95 - P03 gloeilamp is een uitstekende optie voor degenen die op zoek zijn naar hoogwaardige verlichting voor hun huis of kantoor. Met een hoge kleurweergave, een warme en uitnodigende kleurtemperatuur, een elegante bolvorm en een glazen afwerking met porseleineffect die een homogeen licht uitstraalt, is deze lamp een stijlvolle en functionele toevoeging aan elke lamp.

Features

Met een E27-fitting is hij gemakkelijk te gebruiken in verschillende bestaande lampen. Bovendien heeft de lamp een hoge kleurweergave (CRI) van 95qq, wat betekent dat hij kleuren waarheidsgetrouw weergeeft.

Afwerking

De glazen afwerking met porseleineffect van de lamp straalt een homogeen licht uit dat het licht gelijkmatig door de kamer verspreidt. Dit is bijzonder nuttig in ruimtes waar een goede algemene verlichting vereist is, zoals keukens of vergaderzalen.

Energie-efficiëntie

De LED E27 CRI 95 G95 - P03 LED lamp is ook een energiezuinige optie. Met een stroomverbruik van slechts 7 W verbruikt deze lamp minder energie dan traditionele gloeilampen, waardoor u bespaart op de elektriciteitsrekening. Bovendien hebben LED lampen een veel langere levensduurdan gloeilampen, waardoor de noodzaak voor frequente vervanging vermindert.

Kleur en intensiteit

De E27 CRI 95 G95 - P03 LED lamp heeft een kleurtemperatuur van 2700K, wat betekent dat het een warm en comfortabel lichtproduceert. Deze kleurtemperatuur is perfect voor een ontspannen sfeer in omgevingen zoals slaapkamers of woonkamers. Bovendien is de lamp dimbaar, wat betekent dat de lichtintensiteit naar behoefte kan worden aangepast. Deze functie is vooral handig wanneer een zacht licht gewenst is om een romantische sfeer te creëren of om tv te kijken in een donkere kamer.

Vorm

De G95-bolvorm van de lamp maakt het een stijlvolle en tijdloze aanvulling op elke lamp, zelfs pendant of plug-in, in elk type decor.

Meer details

  • Meer info
  • productinformatie downloaden
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Type lichtbron: LED
Vorm: Globe
Fitting: E27
Diameter: 95 mm
Lengte: 140 mm
Volt: 220/240V
Watt: 7W
Energieklasse: F
Lichtkleur: 2700 K
Lichtsterkte: 640 Lm
Dimbaar: Ja

Dimbaar met led dimmer IGBT.

Om uw dimmer te kiezen: houd voor uw dimmer rekening met zowel het maximale als het minimale vermogen, want als het geregelde vermogen lager is dan het minimale vermogen, kan de lamp flikkeren en/of beschadigd raken.

 
productinformatie downloaden
Instellen van de lichtopbrengstDimbaar
BasisE27
Diameter95 Ø
Type lampLED
Kleurtemperatuur2700°K
Volt220V, 240V
Watt7W
Energie klasseF
Vormglobe, globe
Lichtbereik360°
Lichtopbrengst640 Lm
Kleur van het glasPorselein, Porselein
BrandBebulbs
Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu