https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BKPAM10GA

Bistrot lampenkap met metalen kooi

Nieuw product

Op voorraad

46,00 €

- +

De Bistrot lampenkap met metalen kooi vertegenwoordigt een eigentijdse interpretatie van binnenverlichting, geïnspireerd door de esthetiek van Parijse brasserieën en bohemien cafés met een sterk industrieel tintje.

Het opvallende ontwerp wordt gekenmerkt door een silhouet dat wordt versterkt door een metalen kooi die bescherming en persoonlijkheid biedt. Ontworpen om licht naar beneden te verspreiden, voegt het verfijnde eenvoud toe aan elke ruimte en biedt het tegelijkertijd een hoger niveau van veiligheid. Als je het uiterlijk van je lampenkap wilt veranderen, kan de kooi snel en eenvoudig worden verwijderd (en vervangen).

Meer details

  • Meer info
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Afmetingen:
Diameter: 310 mm
Hoogte: 230 mm
Diameter gat: 40 mm

Materiaal: metaal
De kooi is met 4 schroeven aan de lampenkap bevestigd.

Fitting: E27

Let op: bevestigingsring inbegrepen; lamp en lamphouder niet inbegrepen.

Gebruik een zachte, droge doek om het product schoon te maken. Om dieper te gaan, kun je de kooi losmaken van de lampenkap.

Lampenkap zonder kooi: Bistrot

Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Menu