https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BKPAM09GA

Harbour lampenkap met metalen kooi

Nieuw product

Op voorraad

57,40 €

- +

De Harbour lampenkap combineert klassiek design met moderne industriële accenten, waardoor het een functioneel meubelstuk is dat karakter toevoegt. De kenmerkende matte metalen kooi aan de onderkant geeft hem een unieke uitstraling en biedt extra bescherming aan de lamp, zodat deze niet per ongeluk kan worden gestoten.

De Harbour lampenkap met kooi is ontworpen om het licht gelijkmatig en direct te verspreiden, is synoniem met eenvoud en veiligheid en kan elke sfeer verbeteren, binnen of buiten. En als je het uiterlijk van je lampenkap wilt veranderen, kan de kooi snel en eenvoudig worden verwijderd (en vervangen).

Meer details

  • Meer info
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Afmetingen:
Diameter: 400 mm
Hoogte: 290 mm
Diameter gat: 40 mm

Materiaal: metaal
De kooi is met 4 schroeven aan de lampenkap bevestigd.

Fitting: E27

Let op: bevestigingsring inbegrepen; lamp en lamphouder niet inbegrepen.

Gebruik een zachte, droge doek om het product schoon te maken. Om dieper te gaan, kun je de kooi losmaken van de lampenkap.

Lampenkap zonder kooi: Harbour

Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Menu