https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BPAN01-NAT

Honolulu raffia lampenkap

Nieuw product

Op voorraad

53,20 €

- +

De Honolulu raffia lampenkap compleet met franjes heeft een exotische uitstraling en een ecologisch hart. Elk exemplaar is handgemaakt van de grootste bladeren van de Raphia palm, 100% biologisch afbreekbaar en composteerbaar.

Dit superflexibele materiaal met etnische charme is perfect voor het maken van prachtige lampenkappen die een zacht, verwelkomend licht toevoegen aan elke kamer en deze omtoveren tot een tropisch hoekje. Dankzij hun geraffineerde eenvoud en diepe verbondenheid met de natuur passen ze perfect bij verschillende inrichtingsstijlen en brengen ze een gevoel van vakmanschap in elke kamer.

Meer details

  • Meer info
  • productinformatie downloaden
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Afmetingen:
Diameter: 30 cm
Hoogte: 35 cm

Materiaal: Raphia palmbladeren - 100% biologisch afbreekbaar en composteerbaar; metalen achterkant

Fitting: E27

Om de natuurlijke schoonheid van het product te behouden, raden we aan om voorzichtig af te stoffen en geen chemicaliën te gebruiken die het oppervlak kunnen aantasten.

Ontdek de andere lampenkappen in de collectie: de Tahiti lampenkap met een diameter van 54 cm en de Moorea lampenkap, 35 cm in diameter en de lamp die we met deze lampenkap hebben gemaakt..

Let op: elke lampenkap is handgeweven en kan unieke imperfecties hebben die de handgemaakte aard benadrukken..

 
productinformatie downloaden
MateriaalNatuurlijk raffia
BasisE27
Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Menu