https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BDD24GE

Ellepì mini platte lampenkap met geometrische ontwerpen 'Kaleidoscope', 24 cm diameter - Made in Italy

Lumet
EIVA

Nieuw product

Op voorraad

13,50 €

- +

Breng de magie van kleuren in huis met de 'Kaleidoscope' collectie. Deze lampenkappen met levendige geometrische ontwerpen zijn een ware ode aan het goede humeur en creëren een dynamisch en stimulerend visueel effect. Elk ontwerp is een ingewikkelde puzzel van levendige tinten en scherpe lijnen die het oog vangen, waardoor de verlichting van elke kamer een unieke ervaring wordt.

Elke miniplaat heeft een diameter van 24 cm, zodat hij het beste past bij zowel plafondlampen als wandlampen. Het innovatieve gebruik van Dibond®, een duurzaam en veelzijdig materiaal, zorgt ervoor dat elk stuk lang meegaat, de tijd kan trotseren en zich kan aanpassen aan elke omgeving, binnen of buiten. Ontworpen en vervaardigd in Italië, worden de lampenkappen van de 'Kaleidoscope' collectie de blikvangers van de ruimte met hun balans tussen esthetische gewaagdheid en functionaliteit.

Meer details

  • Meer info
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Afmetingen:
Diameter: 240 mm
Centraal gat: 43 mm
Dikte: 3 mm
Gewicht: 157 g

Materiaal: Dibond®

Fitting: E27

100% Made in Italy

De Ellepì minischijfjes hebben één gedecoreerde kant en de andere is wit.

Om de Dibond® lampenkappen schoon te maken, gebruikt u een zachte doek en vermijdt u agressieve of schurende reinigingsmiddelen.

Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Menu