https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BDD24AN

Ellepì mini platte lampenkap met jungle dieren 'Wildlife Whispers', 24 cm diameter - Made in Italy

Lumet
EIVA

Nieuw product

Op voorraad

13,50 €

- +

Ervaar de wilde roep en aangeboren elegantie van het dierenrijk met de 'Wildlife Whispers' collectie. Elke lampenkap is een visueel verhaal waarin fauna opgaat in de natuur, met verhalen van exotische wezens die zich ontvouwen tussen het gebladerte van de bomen.

Met een diameter van 24 cm veranderen deze miniplaten het licht in een ervaring, een reis naar afgelegen en dromerige plekken waar majestueuze giraffen grazen tussen weelderige bomen en nieuwsgierige maki's door de takken dwalen. Het zijn meer dan alleen accessoires, het zijn kleine schilderijen die de essentie van het wilde leven in zich dragen en elke omgeving een avontuurlijke schoonheid geven. Deze in Italië gemaakte Dibond® lampenkappen zijn duurzaam en klaar om de tijd te doorstaan en zich zowel binnen als buiten aan te passen om hun verhaal te vertellen.

Meer details

  • Meer info
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Afmetingen:
Diameter: 240 mm
Centraal gat: 43 mm
Dikte: 3 mm
Gewicht: 157 g

Materiaal: Dibond®

Fitting: E27

100% Made in Italy

De Ellepì minischijfjes hebben één gedecoreerde kant en de andere is wit.

Om de Dibond® lampenkappen schoon te maken, gebruikt u een zachte doek en vermijdt u agressieve of schurende reinigingsmiddelen.

Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu