https://www.creative-cables.nl/5_la-case-de-cousin-paul BPAT2-XL

Handgemaakte Sphere Light geweven lampenkap

Nieuw product

Op voorraad

102,90 €

- +

Geboren uit een samenwerking tussen Creative-Cables en het Franse merk La Case de Cousin Paul, Sphere Light is een draad lampenkap gemaakt van een verfijnde weeftechniek; dit garandeert een lichte en verfijnde textuur. Elke lampenkap wordt met de hand gemaakt, elk stuk apart door uniek weefsel, voor een evenwicht tussen doorschijning en structuur, om charme en karakter toe te voegen aan elke kamer.

Je krijgt een Sphere Light lampenkap in een compact formaat verpakking, die nog in elkaar gezet moet worden, wat gemakkelijk kan dankzij de instructies in de doos. Daarna hoef je de lampenkap alleen nog maar op te blazen met behulp van de meegeleverde ballon, met water te besproeien met de daarvoor bestemde vernevelaar en te laten drogen.

Plafondkap, snoer, lamp en fittingzijn niet inbegrepen in de verpakking: kies je Sphere Light lampenkap in de maat en kleur van uw voorkeur en combineer hem met een hanglamp met E27 fitting.

Meer details

 
Meer info

Technische specificaties Sphere Light lampenkap:

  • Materiaal: handgemaakt polyester
  • Diameter: 50 cm voor de XL-versie en 67 cm voor de XXL-versie.

Let op: Sphere Light is compatibel met elke E27 fitting voor lampenkap en met lichtbronnen van maximaal 125 mm Ø en maximaal 20 W. Instructies voor montage worden meegeleverd.

 
productinformatie downloaden
BasisE27
MateriaalCanvas
Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Menu