https://www.creative-cables.nl/5_la-case-de-cousin-paul BPAT2-XL

Handgemaakte Sphere Light geweven lampenkap

Nieuw product

Op voorraad

102,90 €

- +

Geboren uit een samenwerking tussen Creative-Cables en het Franse merk La Case de Cousin Paul, Sphere Light is een draad lampenkap gemaakt van een verfijnde weeftechniek; dit garandeert een lichte en verfijnde textuur. Elke lampenkap wordt met de hand gemaakt, elk stuk apart door uniek weefsel, voor een evenwicht tussen doorschijning en structuur, om charme en karakter toe te voegen aan elke kamer.

Je krijgt een Sphere Light lampenkap in een compact formaat verpakking, die nog in elkaar gezet moet worden, wat gemakkelijk kan dankzij de instructies in de doos. Daarna hoef je de lampenkap alleen nog maar op te blazen met behulp van de meegeleverde ballon, met water te besproeien met de daarvoor bestemde vernevelaar en te laten drogen.

Plafondkap, snoer, lamp en fittingzijn niet inbegrepen in de verpakking: kies je Sphere Light lampenkap in de maat en kleur van uw voorkeur en combineer hem met een hanglamp met E27 fitting.

Meer details

  • Meer info
  • productinformatie downloaden
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Technische specificaties Sphere Light lampenkap:

  • Materiaal: handgemaakt polyester
  • Diameter: 50 cm voor de XL-versie en 67 cm voor de XXL-versie.

Let op: Sphere Light is compatibel met elke E27 fitting voor lampenkap en met lichtbronnen van maximaal 125 mm Ø en maximaal 20 W. Instructies voor montage worden meegeleverd.

 
productinformatie downloaden
BasisE27
MateriaalCanvas
Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu