https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BLPWUFO

UFO omkeerbare houten lampenkap met illustratie van verschillende kunstenaars, dubbelzijdig, diameter 33 cm

Nieuw product

Op voorraad

32,60 €

- +

UFO - Unconventional Flying Object is de lampenkaplijn geboren uit de samenwerking tussen Creative-Cables en de meest veelbelovende namen in de Italiaanse illustratie tijdens Fuori Salone en Milano Deisgn Week 2018.
Elke lampenkap is gemaakt van rozenhout, heeft een diameter van 33 cm en een dikte van 0,5 cm, is omkeerbaar en je kan jouw omgeving op elk moment een andere look geven.
De illustratoren die hun werk aan deze serie lampenkappen hebben geleend, hebben verschillende stijlen en benaderingen van design: er zijn er die van geometrische patronen houden, die delicate en zorgeloze afbeeldingen hebben gemaakt en diegenen die voor heldere tinten en kleuren hebben gekozen. Elk van deze illustraties, zowel aan de ene als aan de andere kant van de kap, zal een originele toets geven aan elke omgeving.

Creëer een originele hanglamp, wandlamp of plafondlamp, kies jouw favoriete versie van de UFO-kap uit de beschikbare afwerkingen en maak jouw lamp af met de met stof beklede onderdelen, lampen en kabels van Creative-Cables.

Let op! Lamp en fitting NIET inbegrepen.

Meer details

 
Meer info

UFO dubbelzijdige houten lampenkap - technische gegevens:

Materiaal: Populier hout
Fitting: E27
Diameter: 330 mm
Gatopening: 42 mm
Dikte: 5 mm

 
productinformatie downloaden
BasisE27
MateriaalHout
Handleiding downloaden

Toebehoren

30 andere producten in dezelfde categorie:

Menu