https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BEKBO-MATERIA

Materia keramische flessenkap - Made in Italy

Nieuw product

Op voorraad

83,60 €

- +

De keramische lampenkap Bottiglia uit de Materia-collectie brengt een mediterrane toets in uw huis, dankzij de vormen en kleuren.
Handgemaakt in Italië, kan de Vaso lampenkap gekocht worden in verschillende afwerkingen: van het glanzend wit dat lichtheid geeft en deze lampenkap perfect maakt om in elke omgeving te hangen

, tot het roestige cortenstaal effect dat ideaal is voor omgevingen met een industriële stijl, tot natuurlijke kleuren zoals Koraal en Terracotta die u in etnische sferen zullen katapulteren. De binnenkant van de lampenkap is gemaakt van wit email om het licht van de lamp te versterken en te verspreiden.
Het vakmanschap van deze keramische lampenkappen betekent dat elk exemplaar kleine kleurverschillen kan vertonen, waardoor het uniek is!

Maak uw verlichtingsinstallatie compleet met de met stof beklede accessoires, componenten en kabels van Creative-Cables. Bij het kiezen van een gloeilamp raden wij een Globe G95 of een ongewoon gevormde lamp aan, zoals de Milo Bul b - klein van formaat, maar perfect om uw nieuwe pendellamp helder te maken.

Let op! Lamp en fitting NIET inbegrepen.

Meer details

  • Meer info
  • productinformatie downloaden
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Materia keramische flessenkap - Made in Italy - technische gegevens:

Materiaal: gelakt keramiek
Diameter: 150 mm
Hoogte: 280 mm
Gewicht 1 kg
Binnendiameter van het gat: 43 mm, geschikt voor E27 fitting

 
productinformatie downloaden
BasisE27
MateriaalKeramisch
Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu