https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables B-PDMMDR-18

Made in Italy hanglamp compleet met strijkijzersnoer en dubbele Tub-E14 lampenkap

personalizza Customise

Nieuw product

Op voorraad

61,70 €

- +

De schoonheid van de Creative-Cables hanglamp met Tub-E14 lampenkap verdubbelt dankzij de nieuwe uitvoering die verkrijgbaar is met dubbele Tub E14 lampenkap!
Tub-E14 is de ideale lampenkap voor alle spotliefhebbers: een zeer veelzijdige verlichtingsoplossing, die zich kan aanpassen aan zowel huiselijke als commerciële omgevingen. Dankzij de nieuwe uitvoering heb je nog meer configuratiemogelijkheden om deze hanglamp perfect te maken voor je ruimtes!

Het design van deze lamp wordt aangevuld met afwerkingen van gesatineerd metaal, koper, brons of titanium, in combinatie met wit of zwart. De reflecterende eigenschappen van het metaal zorgen voor een efficiënte lichtverspreiding. Voorzien van fitting met dubbele moer en E14 aansluiting, 1-gaats metalen plafondkap en strijkijzersnoer, de lamp is klaar om op je plafond te hangen!

Het wezenlijke karakter van deze verlichting maakt die de perfecte binnenhuisinrichting met een minimalistische stijl, ideaal voor wie op zoek is naar een moderne lamp om smaak en elegantie toe te voegen aan zijn binnenruimtes. Je kunt de lamp al compleet met lichtbron kopen: we hebben de PAR16 lichtbron voor je uitgekozen, maar als alternatief kun je de R50 Satin LED lichtbron of een E14 LED lichtbron met een diameter van minder dan 50mm aanschaffen.

Meer details

  • Meer info
  • productinformatie downloaden
  • Montagehandleiding downloaden
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Hanglamp bestaat uit:
1 metalen plafondkap met één gat: ø 120 mm
1 thermoplastische E14 fitting met dubbele moer voor lampenkap
Dubbele Tub-E14 metalen lampenkap: ø 60 mm H 306 mm (H 153 elk)
190 cm snoer 2x0,75

Made in Italy

Lichtbron [DL700205]: LED, R50, E14, diameter 50 mm, lengte 87 mm, 220/240V, 4W, Energieklasse: G. 2700 K, 330 Lm, dimbaar

 
productinformatie downloaden
MoodModern, Minimal
Type productHanglamp
MateriaalMetaal
BasisE14
LichtbronJa, Geen
Dimbaarja
LampenkapMet lampenkap
Type lampDirect
SmartGeen
Lichtbereik36°
Kleurtemperatuur2700°K
Lichtopbrengst330 Lm
Aantal lichtpunten1
Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Menu