https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BPDM83FC2L-L6

Hanglamp met transparante kegelvormige Ghost bol

Nieuw product

Op voorraad

155,40 €

- +

Transformeer elke omgeving met onze hanglamp, een meesterwerk van design met een structuur die zowel eenvoudig als elegant is. Deze lamp slaagt erin om elke ruimte te verbeteren met zijn buitengewone karakter en de geraffineerde lichtpatronen die hij creëert.

De conische lamp straalt een warm en omhullend licht uit dat, wanneer het wordt ingeschakeld, al zijn decoratieve kracht onthult en elke kamer een sfeer weet te geven die emoties kan opwekken. De ophanging is afgewerkt met metalen details en onze iconische textielkabel.

Meer details

  • Meer info
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Afmetingen:
Lengte vanaf het plafond: ongeveer 140 cm - verstelbaar met onze accessoires
Canopy diameter: 8.3 cm

Verlichting:
Fitting: E27
Vermogen: 6W
Lichtsterkte: 500 Lumen (gelijk aan een oude 50W gloeilamp)
Spanning: 220-240V
Temperatuur: Warm licht (2200K)
Levensduur lichtbron: 20,000 uur

Vervangende lamp: BB-G01

Stof de lampen regelmatig af, reinig ze met een zachte doek en vermijd het gebruik van chemicaliën die het oppervlak kunnen aantasten.

Met de twee gaten aan de zijkant van de kap, die afgedicht maar gemakkelijk te openen zijn, kun je de lamp naar een nieuwe positie verplaatsen: als je de lamp op een plek wilt zetten waar geen lichtpunt is, kun je ze gebruiken om de elektrische aansluiting zijdelings te verlengen. Ze maken het ook mogelijk om een compositie van meerdere lampen te maken: deze gaten vergemakkelijken de onderlinge verbinding, waardoor je een enkel verlichtingssysteem kunt creëren.

Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Menu