https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BSPM2PAL02

Tweevoudige hanglamp met kegelvormige houten lampenkappen

Nieuw product

Op voorraad

127,60 €

- +

Laat je fascineren door deze hanglamp met dubbele val, waar de elzenhouten lampenkappen de echte protagonisten zijn. Handgemaakt in Italië, zijn deze stukken volledig natuurlijk en onbehandeld: je kunt ervoor kiezen om ze te gebruiken met de zichtbare nerven, waardoor het unieke karakter van elk stuk wordt versterkt, of je kunt ze personaliseren door ze te beschilderen in een kleur die past bij het meubilair.

Deze lamp representeert een perfecte harmonie tussen hout en metaal. De elzenhouten lampenkap, met zijn conische vorm en klassieke ontwerp handgemaakt door een draaier, geeft karakter aan het hele stuk en benadrukt de kwaliteit en het unieke karakter van Made in Italy. De metalen minirozet, voorzien van zijdelingse gaten en de textielkabels, is eenvoudig aan het plafond te bevestigen dankzij de meegeleverde decentralisatoren die het ontwerp compleet maken. Deze lamp is ideaal voor verschillende omgevingen en verrijkt niet alleen de esthetiek, maar biedt ook direct en precies licht. De vorm is ontworpen om het licht naar beneden te richten, wat zorgt voor een optimale en schaduwvrije verlichting, ideaal voor activiteiten zoals lezen of koken.

Dankzij de lange filament en het warme licht verlicht de LED-lamp die bij deze lamp wordt voorgesteld nauwkeurig de ruimte eronder, of het nu een kleine tafel of een aanrecht is, waarbij duurzaamheid en energiebesparing worden gecombineerd. Pas het product aan door te kiezen uit de verschillende beschikbare varianten of maak het uniek met onze configurator.

P.S. We weten heel goed dat elk stukje houtafval zijn waarde heeft: de restjes van het draaiproces gaan niet verloren, maar vinden een nieuw leven als pellets voor het verwarmen van ruimtes.

Meer details

  • Meer info
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Afmetingen:
Lengte vanaf het plafond: ongeveer 180 cm - verstelbaar met onze accessoires
Breedte lampenkap: diameter 30 cm
Hoogte lampenkap (exclusief aansluiting): 14.3 cm

Verlichting van elke lamp:
Fitting: E27
Vermogen: 7W
Lichtsterkte: 806 Lumens (gelijk aan een ouderwetse 60W gloeilamp)
Spanning: 220-240V
Temperatuur: Warm licht (2700K)
Levensduur lampbol: 15,000 uur

Vervangende lamp: BB-T02
Vervangende lampenkap: conische elzen lampenkap

Om de natuurlijke schoonheid van het hout te behouden, raden we aan om de lampenkap met een doek schoon te maken en geen chemicaliën te gebruiken die het oppervlak kunnen aantasten.

2 decentralisatoren in de geselecteerde afwerking

Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Menu