https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables B-KPL27L2FLPMDR-21

Spostaluce Kit met E27 fitting

Nieuw product

Op voorraad

11,80 €

- +

De E27 Spostaluce Kit is de ideale oplossing voor licht designers die een eigen installatie willen ontwerpen die in iedere omgeving past, met of zonder bestaande lichtbron.

Producteigenschappen

De E27 Spostaluce Kit is te gebruiken met de meeste E27 lampbollen en alle 2x0.75 mm2 kabels. Hierdoor is het een erg veelzijdig product dat perfect aansluit op iedere ruimte en met iedere stijl. Beschikbaar in zwart en wit, en kan aangesloten worden op ieder stopcontact.

Wat voor soort lamp kan ik ontwerpen met de Spostaluce Kit?

Dankzij de veelzijdige kit kunt u het licht verplaatsen naar waar u maar wilt. Het is eenvoudig om zelf te installeren aan de muur of het plafond en om het te monteren met de stekker, E27 lampbol en stoffen kabels die het beste bij uw stijl passen. Dankzij de flexibiliteit van dit product kunt u een grote verscheidenheid aan volledig aangepaste combinaties creëren, van minimalistische tot gedurfde verlichtingsinstallaties, enkelvoudige of meervoudige vallen en nog veel meer.

Meer details

  • Meer info
  • Montagehandleiding downloaden
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

De E27 Spostaluce Kit bevat:
- Spostaluce met twee zijdelingse gaten
- Thermoplastische E27 fitting met PVC afdichtingen

E27 Fitting Max 12W LED
Spanning 220-240V
Klasse II
Afmetingen: diameter 50 mm, hoogte 75 mm (inclusief Spostaluce)
Schroefklemmen voor 0,75-1,5 mm2 stijve of flexibele kabels

CE Keurmerk

Schroeven en pluggen voor wandmontage niet inbegrepen.

Handleiding downloaden

6 andere producten in dezelfde categorie:

Menu