https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BAPE2MDR4

Fermaluce EIVA ELEGANT met L-vormige arm, rozet en waterproof IP65 fitting

personalizza Customise
EIVA

Nieuw product

Op voorraad

69,30 €

- +

Fermaluce EIVA ELEGANT is de wandlamp voorzien van fitting en roset uit de EIVA collectie: Made in Italy kwaliteitscomponenten met IP65 beschermingsgraad, water- en regenbestendig, volledig ontworpen en gepatenteerd door Creative-Cables. Dankzij de IP65 beschermingsgraad is Fermaluce EIVA ELEGANT niet alleen perfect voor de inrichting van een tuin of terras, maar ook als verlichtingsoplossing voor je badkamer, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het water!

Deze wandlamp voor de badkamer is ideaal als functionele en sfeervolle verlichting, gemonteerd boven of naast je spiegel.
De soft-touch cover van siliconen is waterbestendig en is verkrijgbaar in verschillende EIVA ELEGANT-kleuren: kies degene die het beste past bij de ruimte die je wilt verlichten!

De Fermaluce EIVA ELEGANT lamp kan ook worden gekocht compleet met lichtbron: we hebben voor jou de transparante Bol G125 LED lichtbron met lang filament gekozen voor de Wit en Carbon Black varianten, en de Smoky Bol G125 LED lichtbron met gebogen filament voor de Glaciar Grey en Petrol afwerkingen.

Meer details

  • Meer info
  • productinformatie downloaden
  • Montagehandleiding downloaden
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

De wandlamp bestaat uit:
1 IP65 soft-touch siliconen roset in de gekozen afwerking: ø 125 mm, H 40 mm
1 EIVA E27 IP65 gladde fitting
1 soft-touch siliconen bekervormige fitting in de gekozen afwerking: ø 60 mm, H 105 mm
L-vormige metalen arm: 140 mm
Made in Italy.

Lichtbron voor Witte/Carbon Black afwerking [BB-E05]: LED, transparant, G125, 4W, 470 Lm, 2700K, E27, E, breedte 125mm, hoogte 178mm
Lichtbron voor Glaciar Grey/Petrol afwerking [DL700179]: LED, Bol G125, Smoky Grey, spiraal filament, E27, Ø 125 mm H 175 mm, 220/240V, 5W, Klasse B, 2000 K, 150 Lm, Dimbaar;

 
productinformatie downloaden
MoodMinimal, Modern
SysteemEIVA
VeiligheidsindexIP65
MateriaalSilicone
BasisE27
LichtbronJa, Geen
Dimbaarja
LampenkapZonder lampenkap
Type lampMat
SmartGeen
Lichtbereik360°
Kleurtemperatuur2700°K
Lichtopbrengst470 Lm
Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu