https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BPSE3EIVA2MDR24

EIVA draagbare buitenarmatuur IP65 met 3 lampen

personalizza Customise
EIVA

Nieuw product

Op voorraad

115,60 €

- +

Wenst u soms ook zomerfeestjes in de tuin die u doen terugdenken aan toen u klein was? Wij kunnen je helpen dat te herscheppen! Je hebt geen tijdmachine nodig, alleen een setje snoerlampen om op te hangen waar je maar wilt!

Deze oplossing, net als de andere uit de EIVA collectie, is ontworpen om je gezelschap te houden tijdens je avonden in de tuin of op het terras. De lamphouders en aansluitingen werden ontworpen met beschermingsgraad IP65 om bestand te zijn tegen water en regen, terwijl de neopreen kabel en de Schuko-stekker de beste optie zijn voor buitenomgevingen. De snoerlampen van Creative-Cables zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en worden exclusief in Italië gemaakt. Om u 20 jaar terug te brengen, al was het maar in uw verbeelding.

Let op: de IP65-beschermingsgraad is alleen gegarandeerd met lampen van het type A60, ST64, G95 en G125 (voortdurend geupdate) en de EIVA-lamphouder is exclusief ontworpen voor glazen LED lampen.

Deze lampen, gepatenteerd door Creative-Cables, zijn ontworpen en geassembleerd in Italië. Ze zijn getest en CE gecertificeerd door een onafhankelijk agentschap op basis van strenge normen.

Op zoek naar andere kleuren en afmetingen? Klik op de customise knop.

Meer details

 • Meer info
 • productinformatie downloaden
 • Montagehandleiding downloaden
 • Téléchargez la fiche technique
 • Policy

  • Beleidsnaam: 14 day return policy
  • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
  • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Totale lengte van de lamp: 490 cm

Afstand tussen de lichtbronnen: 70 cm

de snoerlamp is samengesteld uit:

 • 2x1,00 neopreen kabel voor buiten
 • 3 x EIVA-2 lamphouder voor buiten met dubbele doorverbinding in zwarte thermoplastische voorgevulde isolerende gel; E27, schaal: schroefdraad; afmeting: ø 60 mm; Hoogte 105 mm; beschermingsgraad: IP65; certificeringen: CE; made in Italy
 • 1 x terminal EIVA-3 in thermoplastisch voorgevulde isolerende gel; beschermingsgraad: IP65
 • 1 x Schuko-stekker voor EIVA Systeem: kabelklem met aanspanschroef MAX 3G2,5 H07RN-F; nominale spanning: 16A; beschermingsgraad: IP44; polen: 2P

De lampen zijn:

voor rozet in gazongroen en witte lamphouder [DL700270]: LED; G125; gekleurd glas; spiraal gloeidraad; 5W; 280 Lm; 2200K; E27; G; diameter 125mm; Hoogte 172mm; dimbaar
voor zwarte rozet en lamphouder [DL700363]: LED; G125; gekleurd glas; spiraal gloeidraad; 5W; 100 Lm; 2500K; E27; E; diameter 125mm; Hoogte 178mm; dimbaar.

 
productinformatie downloaden
MoodColorful, Modern
SysteemEIVA
VeiligheidsindexIP65
MateriaalSilicone
BasisE27
LichtbronJa, Geen
Dimbaarja
LampenkapZonder lampenkap
Type lampMat
SmartGeen
Lichtbereik360°
Kleurtemperatuur2500°K
Lichtopbrengst840 Lm
Aantal lichtpunten3
Stanglengte4.9 mt
Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Menu