https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BPAM05

Diamant metalen kooi lampenkap E27

Nieuw product

Op voorraad

24,00 €

- +

Een van onze meest veelzijdige lampenkappen: met Diamond kan je jezelf uitleven bij het creëren van verbazingwekkende hanglampen, tafellampen of wandlampen met een sterk karakter en een uniek design. De eigentijdse stijl en essentiële lijnen van deze lampenkap maken hem perfect voor een verscheidenheid aan omgevingen en interieurstijlen

Creëer de perfecte verlichtingsinstallatie voor de woonkamer, keuken of om een bar of restaurantruimte te verlichten door te kiezen uit de beschikbare afwerkingen van de Diamond metalen kooi lampenkap, passend bij een van de vele kleuren van met-stof-bedekte elektriciteitskabel beschikbaar en maak je hanglamp af met een van onze lampfitting met eindkappen E27 (wij adviseren bakelieten of metalen fitting met beits op beits afwerking).
En vergeet de gloeilamp niet! De lampenkap Diamond, met zijn vierkante lijnen, past perfect bij onze Globo gloeidraad gebogen of spiraal.

Waarschuwing! Lamp en fitting NIET inbegrepen.

Meer details

  • Meer info
  • productinformatie downloaden
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Diamant metalen kooi lampenkap E27 - technische gegevens:

Materiaal: gelakt metaal
Lampenhouder: E27
Breedte: 210 mm
Hoogte: 200 mm
Gatopening: 40 mm

Voorzichtig! Niet geschikt voor lampen met een diameter van meer dan 125 mm.

 
productinformatie downloaden
BasisE27
MateriaalMetaal
Handleiding downloaden

6 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu