https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BKB3D27

E27 lamphouder kit van gerecycled plastic uit 3D-printing

Nieuw product

Op voorraad

11,00 €

- +

Verbeter uw kamers met de nieuwe Creative Cables lamphouder kit: een product waar creativiteit en duurzaamheid samenkomen, exclusief gemaakt van gerecycled plastic door middel van 3D printtechnologie. Een uniek design om esthetiek, duurzaamheid en innovatie samen te brengen.

Een kleurrijke, leuke E27 lamphouder met een kenmerkende vorm en sterke persoonlijkheid die de Creative-Cables stijl perfect belichaamt. Een product waarbij het uiterlijk net zo prominent is als de textuur - met verhoogde concentrische cirkels - en kleur, dankzij de prachtige tinten en tonen waarin het gepresenteerd is.

Wat maakt deze lamphouder zo speciaal?

Eer zijn een aantal kenmerken die deze lamphouder zo speciaal maken:

 • de kenmerkende vorm, verkregen dankzij de 3D printer.
 • de textuur met de verhoogde concentrische cirkels.
 • het elegante kleurenpalet dat verkrijgbaar is: natuurlijke of levendige kleuren die zich aanpassen op iedere omgeving
 • lage impact op het milieu: het product is gemaakt in een een gestroomlijnder productieproces waarbij de creatie van mallen niet nodig is; het product is gemaakt van 100% gerecycled plastic dat van traceerbare bronnen komt.

Gerecycled plastic: een positieve ecologische voetafruk

Wat deze E27 lamphouder nog specialer maakt is het materiaal: gerecycled plastic.Op deze manier helpt het product de milieubelasting te verminderen en een circulaire economie te promoten. Door te kiezen voor deze lamphouder helpt u mee om de hoeveelheid aan plastic afval in de vuilnisbelt te verminderen.

Uit welke kleuren kan ik kiezen?

De lamphouder van gerecycled plastic komt in verschillende tinten en kleuren. Als u op zoek bent naar een simple, discrete lamphouder of een die meer opvallend is, zult u hier de perfecte match vinden.

extra schittering

In tegenstelling tot typische lamphouders transformeert dit item zich tot een blikkenvangend sierstuk dat iedere kamer kan verbeteren.

Om het samen te vatten: deze lamphouder is gemaakt van gerecycled plasic door middel van 3D-printing, het is een innovatief ontwerp dat esthetiek en duurzaamheid samen voegt. Met een eclectische structuur, onconventionele vorm, gerecycled materiaal en brede keuze aan kleuren, heeft deze lamphouder de mogelijkheid om de verlichting in elke kamer te transformeren en een vleugje magie toe te voegen; en dat allemaal terwijl het ook meewerkt aan een duurzamere toekomst.

Meer details

 • Meer info
 • productinformatie downloaden
 • Téléchargez la fiche technique
 • Policy

  • Beleidsnaam: 14 day return policy
  • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
  • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

E27 lamphouder kit van 100% gerecycled PLA met verborgen kabelklemmen.

 • ⌀ 41 mm
 • h 71 mm
 • bovenste opening 10 mm

E27 gladde thermoplastische lamphouder, ENEC-keurmerk.
Inclusief technopolymeer kabelklem.

 
productinformatie downloaden
Type productLamphouder voor zichtbare lichtbron
RuimteInterieur
SchakelaarGeen
MateriaalThermoplastisch
BasisE27
LampenkapZonder lampenkap
SmartGeen
Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu