https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BKBS27

Silicone E27 lamphouder kit met verborgen kabelklem

Nieuw product

Op voorraad

5,50 €

- +

Als je op zoek bent naar een leuke en kleurrijke E27 siliconen lamphouder voor zichtbare lichtbronnen, dan is dit de ideale oplossing voor jou. Dit product gaat lang mee en is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zacht, licht en flexibel. Bovendien garanderen de 12 beschikbare kleuren een opvallend en toch functioneel resultaat dat zich aanpast aan elke omgeving.

Waarom kiezen voor siliconen?

Silicone heeft vele kwaliteiten: het is licht, duurzaam en voelt zacht aan, terwijl het toch goed bestand is tegen hoge temperaturen, chemische agressies en oxidatie. Dit isolerende en bijna onverwoestbare materiaal wordt steeds populairder bij interieurontwerpers en klanten.

Waar plaats je deze lamphouder

De Creative-Cables siliconen E27 lamphouderset met verborgen kabelklem helpt je creativiteit de vrije loop te laten in elke omgeving. Kies uit een breed scala aan kleuren en stem je lamphouder af op je smaak: of je nu droomt van een moderne en minimalistische slaapkamer of een klassieke en vintage keuken, we weten zeker dat je de juiste siliconen lamphouder voor jou zult vinden! Bezoek daarnaast onze website om onze selectie siliconen plafondkappen te ontdekken om een opvallende gecoördineerde lamp te creëren.

Wil je deze lamphouder gebruiken met een wandlamp in plaats van een hanglamp?

De siliconen E27 lamphouder kan ook worden geïnstalleerd met accessoires die een buis met M10x1 schroefdraad nodig hebben, zoals verbindingsstukken, verlengstukken of Creative Flex. Daarom hebben we besloten om een specifiek plastic accessoire aan de kit toe te voegen om in plaats van de kabelklem te bevestigen. Dit onderdeel zorgt ervoor dat de siliconen hoes een perfecte vorm behoudt voor elk soort lamp.

Kies de kwaliteit en stijl van je Creative-Cables siliconen E27 lamphouder kit. Voeg persoonlijkheid en flair toe aan je verlichting en maak je huis nog gezelliger en kleurrijker./p>

Meer details

  • Meer info
  • productinformatie downloaden
  • Montagehandleiding downloaden
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

E27 siliconen lamphouderset met verborgen kabelklem:
Diameter: 44 mm
Hoogte: 92 mm
Bovenste gat: 10 mm

Gladde E27 thermoplastische lamphouder, ENEC-certificering
Kabeltype en -doorsnede: stijf of flexibel met een doorsnedebereik van 0,5-2,5 mm².
Inclusief kabelklem van technopolymeer en M10x1-buis met schroefdraad.

 
productinformatie downloaden
Type productLamphouder voor zichtbare lichtbron
RuimteInterieur
SchakelaarGeen
MateriaalSilicone
BasisE27
LampenkapZonder lampenkap
SmartGeen
Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu