https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables CTCLIPBI

Wit metaal verstelbare buisklem voor Creative-Tube

CTCLIPBI

Nieuw product

Op voorraad

1,30 €

- +

Creative-Tubes is een Creative-Cables systeem van met stof bedekte, uiterst flexibele en kleurrijke elekrabuizen, perfect voor het creëren van unieke zichtbare elektrische installaties.

Met de witte metalen buisklem wordt het gebruik van Creative-Tubes voor uw installaties nog eenvoudiger.
Deze modern uitziende metalen buisklem is geschikt voor de 20 mm. Creative Tubes en is eenvoudig te bevestigen: de clip kan om de met stof beklede buis worden gewikkeld en aan zichzelf worden vastgehaakt, zodat u met slechts één handeling een strakke look krijgt, waardoor de installatie zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen eenvoudig is.

Ontdek het volledige scala aan accessoires voor Creative-Tubes om een op maat gemaakt en uniek elektrabuis systeem te creëren.

Meer details

  • Meer info
  • productinformatie downloaden
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Afmetingen klem
Breedte 86 mm
Diepte 20 mm.
Hoogte 23 mm
Materiaal: staal
Afwerking: wit

 
productinformatie downloaden
MateriaalStaal
Handleiding downloaden

11 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu