Tot vandaag is water nooit een natuurlijke omgeving voor licht.

Creëer uw eigen water-, regen- en stormbestendige lamp met gegarandeerde Creative-Cables kwaliteit.

Waarom kiezen voor EIVA?

WATER- EN REGENBESTENDIG

Het hart van EIVA is de eerste her-aansluitbare E27 IP65 lamphouder ter wereld. Dankzij de speciale isolerende gel aan de binnenkant en een waterdicht membraan op de lamp is deze fitting volledig veilig bestand tegen regen en storm.

GESCHIKT VOOR BUITENRUIMTES

Het EIVA-verlichtingssysteem is ontworpen, ontwikkeld en gepatenteerd door Creative-Cables en stelt u in staat om uw buitenruimtes, tuin, terras, de buitenzitjes van uw restaurant of bar te verlichten.

100% AANPASBAAR

U kunt de afzonderlijke componenten kopen om uw eigen unieke buitenlamp te maken of u kunt ons vragen om er ééntje te maken en deze reeds gemonteerd en klaar voor installatie te ontvangen. 

Fermaluce EIVA

KIES UW NIEUWE BUITENLAMP

Moet er licht branden op de eettafel op uw terras? Of wilt u de verlichting in uw tuin verbeteren? Met EIVA hanglampen kunt u eindelijk het uiterlijk van uw buitenruimtes veranderen met een "made in Italy" product dat volledig waterbestendig is.

Kies tussen de modellen PASTEL en ELEGANT, kies de kleur en de vorm die u verkiest, of waarom niet één met een lampenkap. Elk model is ook verkrijgbaar in een versie met een plafond snoerbevestiging, perfect voor wie het stopcontact aan de muur heeft maar droomt van een plafondlamp.

Elke lamp is gemaakt van zacht aanvoelende siliconen componenten, verkrijgbaar in verschillende kleuren en aanpasbaar aan uw behoeften door wijzigingen aan te brengen in de lengte van de kabels, de accessoires en de kleurencombinaties.

BIJPASSENDE PLAFONDKAPPEN

De EIVA-lijn van plafondkappen is de perfecte match voor de fitting met siliconen hoes. De EIVA plafondkap is verkrijgbaar in dezelfde kleur- en kleurvarianten en is ook gemaakt van zacht aanvoelende siliconen en heeft bovendien een IP65-classificatie en is daardoor ook water- en regenbestendig.

MET OF ZONDER LAMPENKAP?

Gemaakt van zwart thermoplastisch materiaal, is deze waterbestendige E27 fitting geschikt voor zowel lampen zonder- of met lampenkappen. De fitting kan gebruikt worden zonder- of met siliconen hoes. De siliconen hoes is er in twee vormen en meerdere kleurvariaties.

SLUIT MEER LAMPEN AAN

Als u meerdere punten in uw buitenruimte wilt verlichten, profiteer dan van EIVA 3, de IP65 T-verbinding voor 100% waterdichte decoratieve installaties over een groot oppervlak. Maak een slinger, voeg meerdere ophangingen samen of maak een raster: jij bepaalt de configuratie en de afstand van de lichtpunten.

Eiva-3, 3-weg verbinding voor buitengebruik IP65

KIES DE KABEL

Creative-Cables buitenkabels zijn ontworpen om u in staat te stellen veilige buitenverlichting te creëren die is afgestemd op uw behoeften en die bestand is tegen water en regen. Kies uit natuurlijke materialen zoals jute en linnen of felle uitgesproken kleuren om uw buitenlampen een uniek tintje te geven.

INSPIRATIE OPDOEN

EIVA PASTEL

Eiva-3, 3-weg verbinding

Snake EIVA Swing

EIVA PASTEL

EIVA ELEGANT

Fermaluce EIVA


Menu