Over Creative-Cables

Creative-Cables: geeft een draai aan de Italiaanse smaak

Het merk Creative-Cables is een jong bedrijf (opgericht in 2008) en gevestigd in Turijn, in het noordwesten van Piemonte.

Het team van 30 mensen biedt een mix van vaardigheden; sommige hebben traditionele textielkennis van onze industrie terwijl anderen expertise bieden in web-, logistiek en design. Ons doel is om de beste kwaliteit en het breedste assortiment van strijkijzersnoeren te produceren en beschikbaar te maken voor klanten over de hele wereld.

We zijn regelmatig bezig met het inkopen en selecteren van nieuwe stoffen om nieuwe stijlen en patronen te creëren: alleen de beste resultaten worden gekozen voor onze websites. Maar design gaat niet over functie: al onze kabels zijn volledig compatibel met alle EU-certificeringsnormen.

Dit is ook relevant voor onze selectie van componenten en accessoires. Waar mogelijk betrekken we deze bij Italiaanse of Europese productiebedrijven, met een focus op kwaliteit in plaats van prijs.

Bedankt voor je vertrouwen en onthoud: wees creatief!

Creative-Cables over de hele wereld

Met meer dan 2.500 bestellingen die elke maand over de hele wereld worden bezorgd, is Creative-Cables waarschijnlijk de grootste leverancier van strijkijzersnoeren ter wereld.

Momenteel hebben we 19 nationale websites en het aantal groeit: van Italië tot Noord-Europa, van de Verenigde Staten tot Australië (zie een volledige lijst hier). Lokale magazijnen betekenen lagere verzendkosten. Lokaal personeel betekent een efficiëntere klantenzorg. Door vertegenwoordigt te zijn in 19 landen kunnen we creatiever zijn en nieuwe ideeën delen.

Creative-Cables: Nederland

Het begon allemaal in 2013 toen Hans Blaauw achter zijn huis zat te knutselen aan een lamp. Na zijn IT consultancy bedrijf te hebben verkocht en 1 jaar sabbatical kon hij geen betaalbare bijpassende kabel vinden. Na veel gezoek op het internet en te dure stugge kabels te hebben gevonden kwam hij tot de conclusie dat het beter en goedkoper kon. Creative Cables Nederland was geboren!

BlueNow uit Groningen is agent voor Creative Cables in Nederland.

BlueNow

Vestigingsadres:

Osloweg 1, 9723 BE Groningen

Bezoekadres:

Osloweg 1, 9723 BE te Groningen

Bereikbaarheid:

Dagelijks tussen 09:00 en 17:00

E-mailadres: info.nl@creative-cables.com

Telefoonnummer: +31(0)6-46 55 57 87

KvK-nummer: 28107139

Btw-identificatienummer: NL001443296B67

Een klein bedrijf wat al ruim 25 jaar bestaat en o.a. zijn sporen heeft verdiend op het gebied van ICT. 3 jaar geleden trok het bedrijf de stoute schoenen aan om zich meer te richten op E-Commerce en met name het ontwikkelen en runnen van een eigen online winkel op het gebied van DIY verlichtingsonderdelen.

Zoals zo vaak kwam de start voort uit frustratie over een product wat niet betaalbaar verkrijgbaar was, strijkijzersnoer, en van daaruit is het doorgegroeid naar een catalogus van meer dan 1500 producten. De kernwaarde is nog steeds hetzelfde, betaalbaar Design door Doen.

We zijn een groot fan van design producten maar wij willen particulieren, bedrijven en wederverkopers actief aanmoedingen eigen producten te maken en eventueel te verkopen in combinatie met producten (onderdelen) die wij leveren.

Dat is inmiddels goed gelukt, enkele duizenden klanten in Nederland en Belgie hebben hun weg gevonden naar onze winkel.

Bent u als bedrijf of particulier op zoek maar nieuwe verlichtingsconcepten en wilt u onze onderdelen even voelen? Dat kan, stuur een email naar info.nl@creative-cables.com om een afspraak te plannen.

Testimonials

Heel erg bedankt voor de snelle en goede service! Ik voel me in geen tijden zo snel en goed geholpen. Dat waardeer ik erg. Mag ook wel eens gezegd worden. Complimenten voor de feilloze afhandeling. De producten zijn heel goed van kwaliteit.

A. van Gorp via email

Lieferung , Qualität und Kundenservice ist sehr gut. Ich würde in diesem Shop wieder einkaufen. Die Auswahl ist auch groß.

Dagmar B.Verifizierter Käufer from Creative-Cables DE

Gran variedad para elegir. Buen precio. Enviado inmediatamente y recibido en muy pocos días. Una forma fantástica de mejorar el aspecto de las lámparas de techo.

Manuel Comprador Verificado from Creative-Cables ES


Recent bekeken

Geen producten

Menu