Over Creative-Cables

Creative-Cables: geeft een draai aan de Italiaanse smaak

Creative-Cables is een jong bedrijf (opgericht in 2008) en gevestigd in Turijn, in het noordwesten van Piemonte.

Het team van 20 mensen biedt een mix van vaardigheden; sommige hebben traditionele textielkennis van onze industrie terwijl anderen expertise bieden in web-, logistiek en design. Ons doel is om de beste kwaliteit en het breedste assortiment van strijkijzersnoeren te produceren en beschikbaar te maken voor klanten over de hele wereld.

We zijn regelmatig bezig met het inkopen en selecteren van nieuwe stoffen om nieuwe stijlen en patronen te creëren: alleen de beste resultaten worden gekozen voor onze websites. Maar design gaat niet over functie: al onze kabels zijn volledig compatibel met alle EU-certificeringsnormen.

Dit is ook relevant voor onze selectie van componenten en accessoires. Waar mogelijk betrekken we deze bij Italiaanse of Europese productiebedrijven, met een focus op kwaliteit in plaats van prijs.

Bedankt voor je vertrouwen en onthoud: wees creatief!

Creative-Cables over de hele wereld

Met meer dan 2.500 bestellingen die elke maand over de hele wereld worden bezorgd, is Creative-Cables waarschijnlijk de grootste leverancier van strijkijzersnoeren ter wereld.

Momenteel hebben we 19 nationale websites en het aantal groeit: van Italië tot Noord-Europa, van de Verenigde Staten tot Australië (zie een volledige lijst hier). Lokale magazijnen betekenen lagere verzendkosten. Lokaal personeel betekent een efficiëntere klantenzorg. Door vertegenwoordigt te zijn in 19 landen kunnen we creatiever zijn en nieuwe ideeën delen.

Creative-Cables: Nederland

Het merk Creative Cables wordt exclusief vertegenwoordigd door BlueNow uit Groningen.

Een klein bedrijf wat al ruim 25 jaar bestaat en o.a. zijn sporen heeft verdiend op het gebied van ICT. 3 jaar geleden trok het bedrijf de stoute schoenen aan om zich meer te richten op E-Commerce en met name het ontwikkelen en runnen van een eigen online winkel op het gebied van DIY verlichtingsonderdelen.

Zoals zo vaak kwam de start voort uit frustratie over een product wat niet betaalbaar verkrijgbaar was, strijkijzersnoer, en van daaruit is het doorgegroeid naar een catalogus van meer dan 1500 producten. De kernwaarde is nog steeds hetzelfde, betaalbaar Design door Doen.

We zijn een groot fan van design producten maar wij willen particulieren, bedrijven en wederverkopers actief aanmoedingen eigen producten te maken en eventueel te verkopen in combinatie met producten (onderdelen) die wij leveren.

Dat is inmiddels goed gelukt, enkele duizenden klanten in Nederland en Belgie hebben hun weg gevonden naar onze winkel.

Bent u als bedrijf of particulier op zoek maar nieuwe verlichtingsconcepten en wilt u onze onderdelen even voelen? Dat kan, stuur een email naar info.nl@creative-cables.com om een afspraak te plannen.

Testimonials

@CreativeCables est top: bons produits, prix attractifs, livraison rapide... Les concurrents parisiens sont hors sujet!

MOLOTOV Gloss from Twitter France

Great seller highly recommended, speedy delivery, thank you.

Madshopper*11 from Ebay UK

Lieferung , Qualität und Kundenservice ist sehr gut. Ich würde in diesem Shop wieder einkaufen. Die Auswahl ist auch groß.

Dagmar B.Verifizierter Käufer from Creative-Cables DE

Gran variedad para elegir. Buen precio. Enviado inmediatamente y recibido en muy pocos días. Una forma fantástica de mejorar el aspecto de las lámparas de techo.

Manuel Comprador Verificado from Creative-Cables ES


Recent bekeken

Geen producten

Menu