CABLESS01

  • Oplaadbaar
  • Made in Italy
  • Duurzaam Design
  • Mogelijk om te herstellen
  • Natuurlijke & premium materialen

CABLESS01

Oplaadbaar
Made in Italy
Duurzaam Design
Mogelijk om te herstellen
Natuurlijke & premium materialen

Multifunctioneel, minimalistisch, draadloos: hier komt Cabless01, de eerste draagbare lamp van Creative-Cables die wordt gevoed door een oplaadbare interne batterij.

Hout en tijdloos design, met moderne technologie als basis. Deze lamp volgt u overal, van het terras tot het bureau op kantoor. En dankzij de verwisselbare lampen en 3 lichtsterktes kunt u in elke kamer de juiste toon zetten, voor een warm en rustgevend licht, waar u ook bent.

Duurzaam Design

Duurzame materialen, energie-efficiëntie en afvalvermindering zijn altijd cruciale elementen van ons merk geweest. Daarom bedachten we een modulair product dat lang meegaat en verder evolueert dan de seizoenstrends.

Natuurlijke & premium materialen

Houten basis, met gladde en duurzame afwerking, verkrijgbaar in 3 aparte kleuren: natuurlijk hout, wit en zwart. Bovendien geeft de messing touch power knop Cabless01 een verfijnde, elegante uitstraling.

Mogelijk om te herstellen

Cabless01 is volledig modulair, wat betekent dat wanneer een onderdeel - zoals de batterij of de gloeilamp - zijn levenscyclus heeft voltooid, u het gemakkelijk kunt verwijderen en vervangen. Het doel is om de duurzaamheid van het product te vergroten en tegelijkertijd afval te verminderen.

Oogverblindend mooi, draagbaar en zoveel meer…

Made in Italy

Het voor de voet gebruikte hout is gemaakt in Italië. Ook het moederbord van de lamp is ontworpen en ontwikkeld in Italië. Nog belangrijker, de uitvinding en creatie van Cabless01 vond ook plaats in Italië. Een product met een zeker keurmerk voor kwaliteit en uitmuntend design.

Oplaadbaar

Neem uw Cabless01 overal met u mee dankzij de interne batterij: laad hem op elk gewenst moment op met een eenvoudige USB-C-kabel die is aangesloten op een stopcontact, powerbank of laptop.

Menu