https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BIP44-E27-2-PAN03NAT

Wand- en plafondlamp met Tahiti raffia lampenkap

Nieuw product

Op voorraad

101,10 €

- +

Als je op zoek bent naar een bijzondere lamp die minimalistisch design en handgemaakte authenticiteit weet te combineren, dan is onze wand- en plafondlamp met raffiakap het product voor jou. Centraal in de creatie staat een lamphouder die samensmelt met de fascinerende Tahiti lampenkap - 54 cm in diameter - met zijn milieuvriendelijke elegantie en exotische touch. Allemaal handgemaakt van de duurzame raffia van palmbladeren uit Raphia.

Het ontwerp van de wandlamp is gebaseerd op de lichtbron met zijn half metalen koepel die oplicht en elke ruimte warm en gezellig maakt. Het oppervlak voorkomt verblinding en verspreidt het licht in een spel van reflecties dat een unieke en suggestieve sfeer creëert. Perfect voor wie praktisch nut en design wil combineren, is deze wand- of plafondlamp de ideale aanvulling voor een moderne sfeer of om een exotisch tintje toe te voegen aan een traditionele ruimte.

Meer details

  • Meer info
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Afmetingen:
Breedte lampenkap: diameter 54 cm
Totale diepte: ca. 15 cm

Lichtbron:
Fitting: E27
Vermogen: 7W
Lichtsterkte: 650 Lumen (gelijk aan een oude 60W gloeilamp)
Spanning: 220-240V
Temperatuur: warm licht (2700K)
Levensduur: 15.000 uur

Vervangende lamp: BB-A02
Vervangende lampenkap: Tahiti lampenkap

Om de natuurlijke schoonheid van het product te behouden, raden we aan het product voorzichtig af te stoffen en geen chemicaliën te gebruiken die het oppervlak kunnen aantasten..

Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Menu