https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BEXTELLE05

5 cm gebogen metalen verlengbuis

Nieuw product

Op voorraad

6,00 €

- +

De 5cm gebogen verlengbuis is een component ontworpen om muurlampen te personaliseren. Wanneer de buis bevestigd is met een muurrozet helpt het de fitting omhoog of omlaag te houden om verschillende lichtdistributie-effecten te creëren.

Hoe pas je de verlichting van je wandlamp aan?

Met deze gebogen verlengbuis kunt u de verlichting van de wandlamp creatief richten. U kunt het gebruiken om het licht naar boven te richten voor sfeervolle en verspreide verlichting, of naar beneden om het te richten op een specifiek gebied in de kamer. U kunt ook twee verlengstukken toevoegen aan een rozet met twee gaten om het uiterlijk van de lamp te veranderen.

Hoe moet de buis bevestigd worden?

Deze accessoire is makkelijk te installeren. De buis heeft een M10x1 schroefdraad voor draadstangen of kabelklemmen aan beide uiteinden, u kunt dus simpelweg de buis in de muurrozet schroeven en verbinden met de fitting.

Kan het buitenhuis gebruikt worden?

De witte, zwarte en geborstelde roestvrij stalen afwerkingen zijn te gebruiken buitenshuis.

Meer details

  • Meer info
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Gebogen metalen verlengbuis:

Externe diameter: 13 mm
Lengte: 50 mm
Breedte: 50 mm
M10x1 schroefdraad aan beide uiteinden

Opgelet: draadstang or kabelklem NIET inbegrepen

Handleiding downloaden

28 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu