https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BFCP02

Wandmontage universele kabelhouder voor grote secties strijkijzersnoer 3x1,0 en 3x1,5 en voor EIVA systeem - 2 stuks

Nieuw product

Op voorraad

6,20 €

- +

Set van 2 universele kabelhouders, onmisbare accessoires als het gaat om het bevestigen van strijkijzersnoeren aan muren of plafonds.

Met deze set kabelklemmen, kun je verschillende routes te creëren, zelfs met de meer krachtige elektrische bedrading, of in installaties waar 3x1 en 3x1,5 snoeren nodig zijn.

Kies de afwerking die het beste bij je ruimte past en laat je fantasie de vrije loop met leuke en creatieve projecten, ook voor balkons en tuinen! Deze kabelklemmen zijn ideaal voor je buitenruimte dankzij hun compatibiliteit met het EIVA-systeem, dat werd ontworpen voor buitengebruik.

Meer details

  • Meer info
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Technische specificaties:

Muurbevestiging universele kabelhouder voor strijkijzersnoer. Diameter 2,3 cm. Kabelhouder wordt geleverd met schroef en wandplug Ø 4 mm.
Let op: dit product is ontworpen voor snoeren met grote doorsnede van 3x1 en 3x1,5 en voor het EIVA-systeem - minimale doorsnede van 7,5 mm en maximale doorsnede van 9 mm. Niet geschikt voor nautische snoeren. Pakket bevat 2 kabelklemmen.

Handleiding downloaden

19 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu