https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BFCM01

Sarè - Muurbevestiging, metalen kabelklem voor textielkabel - 2 stuks

Nieuw product

Op voorraad

9,80 €

- +

Creative-Cables ontstond in Turijn, Piëmont. In het regionale dialect betekent "Sarè" vastdraaien, afsluiten. Bestaat er een betere naam voor de nieuwste aanwinst van de decentralisatie-lijn?
De metalen kabelklem Sarè is ideaal om de textielkabels van je verlichtingsoplossingen aan de muur of het plafond te bevestigen.
Met Sarè en onze kabels kan je creatieve ontwerpen creëren en kiezen waar je het licht wilt richten.

Gemaakt van aluminium, met zijn kenmerkende reliëf karteling op de dop en zijn kleine afmetingen, is de Sarè-decentralisatie verkrijgbaar in alle gepolijste en gesatineerde metalen afwerkingen van het Creative-Cables assortiment van componenten: combineer hem met aansluitkappen, fittingen, kabelklemmen en verlengstukken om lampen en verlichtingsoplossingen te creëren die bij je wensen en stijl passen.

Dankzij de instelbare schroefsluiting is deze kabelklem geschikt om alle 2 of 3 polige kabeldiameters te bevestigen, zowel ronde als gebogen. Sarè - in zijn messing afwerking - heeft de elegantie van een gouden knop: we raden je aan hem te gebruiken met Vertigo HD kabels om een origineel optisch effect te creëren.

Let op! Dit product is niet geschikt voor kabels met een grote doorsnede of voor nautische touwen.

De verpakking bevat twee stuks.

Meer details

  • Meer info
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Aluminium plafond- of wand-decentralisator:
Afmetingen: ø 16mm - H 15mm
Compleet met schroef en plug voor muurbevestiging
Compatibel met 2- of 3-polige ronde en gebogen kabels met een diameter tussen 5 mm en 8 mm.

Handleiding downloaden

19 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu