https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BKPASL

Rolé, houten muurbevestiging kabelbinder voor hanglamp

Nieuw product

Op voorraad

8,50 €

- +

De houten kabeldoorvoer Rolé is een wandbevestiging die perfect is om een mooie verlichting te verkrijgen voor jouw binnenruimtes.

Rolé is 100% gemaakt van hout en is een authentiek Made in Italy product. Het is beschikbaar in twee verschillende afwerkingen. Natuurlijk wit of zwart beukenhout, populair om zijn helderder oppervlak, terwijl de optie essenhout met wengé-effect een donkerder tint heeft, neigend naar zwarte en paarse kleurschakeringen.

De Rolé kabeldoorvoer is een veelzijdig accessoire dat in verschillende situaties kan worden gebruikt. Hij kan worden gebruikt om de hanglamp te decentraliseren, of, dankzij het gebruik van een reeks kabelingangen, kan je patronen en andere installaties op jouw muren projecteren door de kabel echt van de ene ingang naar de volgende te trekken. Of, op een andere manier, gebruik Rolé als een kleerhanger!
Rolé is gemakkelijk te installeren dankzij de speciale accessoires voor wandmontage die in de kit zijn opgenomen.

Opgelet: het in de kit meegeleverde stuk voor muurbevestiging is alleen compatibel met bakstenen en betonnen muren en niet met gipsplaten.

Meer details

  • Meer info
  • productinformatie downloaden
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Houten kabelkanaal, muurbevestiging:
Afmetingen:
Diameter: 40mm
Hoogte: 100mm
Bevat schroef en plug voor muurbevestiging.

 
productinformatie downloaden
MateriaalHout
Handleiding downloaden

19 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu