https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BKSI-LB01

Draagbare SI! 5 volt lamp in geschenkverpakking

Nieuw product

Op voorraad

29,40 €

- +

Als u op zoek bent naar een uniek en innovatief cadeau, dan is de SI! draagbare lamp met geschenkverpakking het perfecte antwoord op uw behoeften. Wat deze 5 volt lamp exclusief maakt, behalve de technologie waarvoor patent is aangevraagd, is dat de beschikbare verpakking die ook kan worden gebruikt als etui, een leuk extra cadeautje.

Wat betekent 5 volt lamp?

De 5 volt technologie die in de SI! lamp wordt gebruikt, maakt hem uiterst veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken, waardoor hij kan worden gevoed via elk USB-C snoer. Dus om de lamp aan te zetten hoef je hem alleen maar aan te sluiten op elk apparaat met een USB-C poort, zoals laptops, powerbanks of opladers. Zo kun je de SI! lamp gebruiken waar je maar wil, zonder je zorgen te hoeven maken over het vinden van een stopcontact in de buurt.

Wat maakt deze lamp zo bijzonder?

Deze lamp is niet alleen praktisch, maar ook uiterst elegant! Verkrijgbaar in zowel wit als zwart, deze versie van de draagbare lamp wordt geleverd in een geschenkdoos en past perfect bij elk type inrichting, van minimalistisch tot klassiek. De lamp heeft een 5-volt Edison ST64 lamp die een warm en sfeervol licht geeft, waardoor het ideaal is voor het creëren van een ontspannen sfeer in elke ruimte, of het nu uw woonkamer, terras, of zelfs het gazon waar u geniet van uw middag picknick tot 's avonds laat.

Heeft deze 5 volt lamp niet heel veel stijl?

Bovendien hebben we besloten om de SI! Lamp zo milieuvriendelijk mogelijk te maken door onnodige elementen te vermijden (zelfs onze iconische kabels vormen geen uitzondering!) en door elk onderdeel volledig recyclebaar of herbruikbaar te maken. Het ontbreken van batterijen maakt het product licht, praktisch en gemakkelijk mee te nemen op elk avontuur. Deze specifieke versie wordt geleverd met een speciale kartonnen geschenkdoos met metalen voet. Deze 100% plasticvrije verpakking is ontworpen als een herbruikbare opbergdoos voor je lamp om hem nog duurzamer te maken en gemakkelijk te vervoeren.

De metalen voet kan ook worden gebruikt als lampvoet.

Kortom, als je op zoek bent naar een draagbare lamp die een leuk, onverwacht cadeau zou zijn, dan is de SI! lamp de perfecte keuze voor jou. De SI! 5 volt lamp is ook verkrijgbaar in andere versies die u hier kunt vinden samen met alle compatibele lampen.qlm

Let op: niet compatibel met de Apple Lightning connector die te vinden is op iPhones en de meeste iPad modellen. Kan worden gebruikt met USB-C/USB-C of USB-A/USB-C kabels.

Meer details

  • Meer info
  • productinformatie downloaden
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Deze draagbare lamp in geschenkdoos bestaat uit:

SI! Lamphouder in de geselecteerde afwerking:

  • Afmetingen: Ø 50 mm, h 78 mm
  • Fitting: E27 max 4W
  • Nominale spanning: 5V
  • Klasse: III
  • Certificeringen: CE

LED Lichtbron [BB-B01]: LED, E27 ST64, 5V, 1,3W, 80Lm, 2500K, Ø 64mm, h 140mm

Geschenkverpakking:

  • Afmetingen: Ø 81 mm, h 210 mm
  • Kartonnen doos met metalen deksel in geselecteerde afwerking

Let op: Kabel niet inbegrepen - Voor een goede werking van de lamp heeft u een externe 5V voedingsbron nodig.

 
productinformatie downloaden
MoodModern
Type productTafellamp
MateriaalMetaal
BasisE27
LichtbronJa
Dimbaarja
LampenkapZonder lampenkap
Type lampMat
SmartGeen
Lichtbereik360°
Kleurtemperatuur2500°K
Lichtopbrengst80 Lm
Aantal lichtpunten1
Handleiding downloaden

4 andere producten in dezelfde categorie:

Menu