https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables XZ15CN02

UV-bestendige elektrische buitenkabel met CN02 natuurlijke grijze linnen voering

Lumet

XZ15CN02

Nieuw product

7,40 €

HoeveelheidEenheidsprijsKortingU bespaart
Vanaf 25  m. 5,92 € / m. 20% Tot en met 37,00 €
Op voorraad
Hoeveelheid (m.)EenheidsprijsTotaal

- +

7,40 € / m.

Neem nooit genoegen met standaard buitenverlichting dankzij Filé, het aanpasbare platte rechthoekige UV-bestendige lichtkettingsysteem voor buiten. De hoge UV-bestendigheid van het systeem garandeert duurzaamheid en levendige kleuren, zelfs na langdurige blootstelling aan zonlicht.

Wat maakt deze lichtslingers perfect voor gebruik buitenshuis?

Dankzij de IP44-beschermingsgraad van het Filé-systeem zijn de platte, rechthoekige UV-bestendige lichtslingers voor buiten efficiënt bestand tegen vocht, waterspatten en infiltratie van vaste stoffen groter dan 1 mm. Ze mogen echter niet direct worden blootgesteld aan regen, dus we raden aan ze op te bergen als je ze niet nodig hebt of in geval van mogelijke storm.

Ontwerp de perfecte lichtslinger voor elke buitenruimte

Blader door onze website om de ideale kabel, lamphouder en accessoires te vinden om uw lichtslinger te personaliseren en aan te passen aan uw specifieke behoeften. De lamphouder kan ook op elk punt langs de kabel worden geplaatst, waardoor het product nog veelzijdiger wordt.

Hoeveel meter lichtslingers kun je kopen?/h2>

Schaf eenvoudig het exacte aantal meters aan dat nodig is om een onberispelijke lichtslinger te creëren, samen met zoveel lamphouders als nodig.

Hoe kan grijs linnen de esthetiek van uw buitenverlichting verbeteren?

Bij gebruik als voering voor UV-bestendige kabels, zal het natuurlijke grijze linnen CN02 gegarandeerd elegantie en charme toevoegen aan uw buitenlampen of verlichtingssysteem. De achromaticiteit (net als zwart en wit) maakt het ook heel gemakkelijk om te combineren met andere kleuren en stijlen.

Wat betekent UV-bestendige kabel eigenlijk?

Het betekent dat de stof die wordt gebruikt om deze kabels te voeren, is ontworpen om niet alleen UV-stralen, die ongeveer 10% van het zonlicht uitmaken, te doorstaan, maar ook volledig te weerstaan. De kleur van UV-bestendige kabels blijft levendig en vervaagt niet na verloop van tijd, zelfs niet als ze constant worden blootgesteld aan zonlicht. Dit betekent ook dat langdurige blootstelling aan zonlicht niet leidt tot verslechtering van de materialen en prestaties van het product.

Meer details

  • Meer info
  • productinformatie downloaden
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

2x1,5 platte rechthoekige kabel, afmetingen mm 13,5 x 5,5 in overeenstemming met EN 60228/IEC 60228.

Flexibele klasse 5 geleider in rood elektrolytisch koper conform EN 60228/ IEC 60228
Kabeltype: H05RNH2-F met natuurlijke CN02 grijze linnen voering.
Maximale kabellengte 25 m.
Nominale spanning: 300/500 V.
Bedrijfstemperatuur: -40°C tot + 60°C.
Vlamvertragende test: voldoet aan EN 60332-1-2/IEC 60332-1.
Normatieve referentie: EN 50525-2-82 en IEC 60245.

 
productinformatie downloaden
Soortplat
TextielsoortLinnenSoort gebruik
Patroonenkelkleurig
Kleurgrijs
Handleiding downloaden

Volumekorting

HoeveelheidKortingBespaar
25 20% Tot en met 37,00 €

18 andere producten in dezelfde categorie:

Menu