https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BPBOXSW079BIA

Schakelaar/omvormer in wit porselein met vleugelmoer

Nieuw product

Op voorraad

28,60 €

- +

De witte porseleinen schakelaar met vleugelmoer is het perfecte accessoire om een uniek, retro tintje te geven aan elk opbouw elektrisch systeem. Dit onderdeel wordt gebruikt om een enkele lamp vanuit meerdere punten aan en uit te schakelen, met behulp van de draaiing van de vleugelmoer.

Wat bedoelen we met omleider?

De omleider is een elektrisch onderdeel dat binnen een circuit wordt gebruikt om de stroom in een of meer richtingen te regelen. In wezen kunt u hiermee een specifieke stroombron selecteren en de stroom onderbreken. Meestal wordt het gebruikt om de verlichting in een kamer te regelen, zoals het in- of uitschakelen van lampen. De wit porseleinen schakelaar met vleugelmoer is een charmante optie om de standaard schakelaar in een zichtbare elektrische installatie te vervangen.

Wat is het verschil tussen een omleider en een schakelaar?

Het zijn beide elektrische apparaten die worden gebruikt om de stroom in een elektrisch circuit te onderbreken of te regelen. Ze onderscheiden zich echter door een paar verschillen.

 • De schakelaar is een unipolair apparaat, wat betekent dat het is ontworpen om de stroom in een enkel circuit te onderbreken of door te laten. Met andere woorden, een schakelaar kan slechts één elektrisch circuit openen of sluiten. Schakelaars worden vaak gebruikt om lampen, stopcontacten en andere elektrische apparaten aan en uit te zetten.
 • De omleider daarentegen is een multipolair apparaat dat is ontworpen om de stroom in twee of meer circuits te sturen. De omleider kan twee of meer elektrische circuits aan- of afkoppelen, waardoor het mogelijk wordt om de richting van de elektriciteit te veranderen. Dit betekent dat het kan worden gebruikt om een enkel licht aan en uit te zetten vanaf meerdere locaties, met behulp van verschillende knoppen.

Dit product kan zowel als omleider als schakelaar worden gebruikt, afhankelijk van wat nodig is in het elektrische systeem.

Waarom kiezen voor een porseleinen omleider?

Porselein is een uitstekend materiaal om te gebruiken in elektrische systemen, dankzij zijn isolerende en hittebestendige eigenschappen. Bovendien kan hij gemakkelijk worden gevormd en gedecoreerd, waardoor deze omleider niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk is om op te nemen in uw wandverlichtingsinstallatie.

Wat zijn de technische kenmerken van deze porseleinen omleider?

De witte porseleinen omstelling met vleugelmoer is ideaal om één lamp op meerdere punten met verschillende knoppen aan en uit te zetten. Dit geeft u meer controle over de verlichting zonder dat u van de ene kant van de kamer naar de andere hoeft te gaan. Bovendien kan deze omstelling, dankzij de compatibiliteit met vintage elektrische systemen, ook worden gebruikt bij het restaureren van antieke of historische huizen.

De unieke vleugelmoer

De vleugelmoer is een ontwerpelement, ontworpen door Creative-Cables, dat deze schakelaar uniek maakt. Ook wel vlindermoer genoemd, geeft het niet alleen een vintage look aan het elektrische systeem, maar is ook nog eens extreem makkelijk in gebruik. Door de ergonomische vorm zet je de lampen met een simpele draai aan en uit. Bovendien bieden we het aan in hetzelfde brede kleurengamma waarin u de vleugelmoer kunt vinden, voor een volledig op maat gemaakt, hoogwaardig onderdeel.

Samengevat, de witte porseleinen schakelaar met vleugelmoer is een functioneel en uniek onderdeel dat perfect is voor een vintage elektrische installatie (vooral in combinatie met getwiste kabels en porseleinen stopcontacten. De vleugelmoer voegt een vleugje unieke creativiteit toe en blijft toch eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Of je nu probeert de oorspronkelijke look van een prachtig antiek huis te herstellen of een retrosfeer aan je elektrische systeem wilt toevoegen, de witte porseleinen schakelaar met vleugelmoer is de juiste keuze voor jou.

Meer details

 • Meer info
 • productinformatie downloaden
 • Montagehandleiding downloaden
 • Téléchargez la fiche technique
 • Policy

  • Beleidsnaam: 14 day return policy
  • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
  • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Wit porseleinen 10AX250V wandschakelaar/omleider met vlindermoer

 • Afmetingen: Ø 66,5 mm, h 69 mm
 • Basiskleur: wit; kleur vlindernoot: wit, zwart, rood
 • CE-keurmerk
 • Nominale spanning: 250 Volt AC
 • Frequentie: 50-60 Hz
 • Nominale stroom: 16 A
 • Aansluittype: schroefklem

Muurbevestiging - Inclusief schroeven en pluggen

Let op:

 • Beperkt tot gebruik binnenshuis
 • Neem contact op met professionele hulp voordat u gaat installeren
 • Te gebruiken in verlichtingssystemen met traditionele stopcontacten
 • Gebruik alleen dubbel geïsoleerde stoffen kabels (zie selectie Creative-Cables)
 • De eerste isolator/muurbevestiging moet op maximaal 5 cm afstand van het stopcontact, verdeeldoos of omleider worden geplaatst. De andere moeten op intervallen van 80/100 cm worden geplaatst.
 
productinformatie downloaden
MateriaalPorselein
Handleiding downloaden

18 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu