https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BPBASE

Porseleinen voet voor stopcontact en schakelaar/dimmer

Nieuw product

Op voorraad

14,40 €

- +

De porseleinen voet is een essentieel accessoire voor wie een zichtbaar elektrisch systeem met een vintage look wil creëren. Hij is gemaakt van duurzaam porselein en is ontworpen om te worden gecombineerd met een porseleinen stopcontact of schakelaar/dimmer van het merk Creative-Cables. Hij werkt perfect, zelfs als de muur niet perfect waterpas is. Compatibel met kabels met een grote doorsnede en voorzien van een ingang/uitgang om meerdere producten van dezelfde lijn en/of meerdere lichtpunten aan te sluiten.

Gemaakt van hetzelfde porselein als de andere producten uit de serie (van stopcontacten tot aansluitdozen). Deze voet is duurzaam en zeker charmant. Porselein is een materiaal dat over de hele wereld wordt gewaardeerd om zijn schoonheid, duurzaamheid en technische kwaliteiten. De duizenden jaren oude geschiedenis getuigt van de vaardigheid en het vakmanschap van oude ambachtslieden die een schat creëerden die nog steeds dezelfde aantrekkingskracht heeft als vroeger.

Meer details

 • Meer info
 • productinformatie downloaden
 • Téléchargez la fiche technique
 • Policy

  • Beleidsnaam: 14 day return policy
  • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
  • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Porseleinen stopcontactvoet:

 • Afmetingen: Ø 101 mm, h 24 mm
 • Verkrijgbaar in wit of zwart

Geschikt voor kabels met grote doorsnede: H05VV-F 3x1,50

Dit accessoire is compatibel met alle porseleinen stopcontacten en dimmers van het merk Creative-Cables.

Kleine imperfecties moeten niet worden toegeschreven aan een fabricagefout, maar vormen een kenmerk van het product en getuigen van de speciale ambachtelijke vervaardiging.

 
productinformatie downloaden
MateriaalPorselein, Porselein
Handleiding downloaden

18 andere producten in dezelfde categorie:

Menu