https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BPSSEUSW

Siliconen draadlamp met schakelaar en stekker

personalizza Customise

Nieuw product

Op voorraad

34,40 €

- +

Breng licht precies daar waar je het nodig hebt met onze stekkerlamp: veilig en gemakkelijk te gebruiken, zonder dat je hoeft in te leveren op stijl. Deze draagbare siliconenlamp wordt geleverd met een ingebouwde schakelaar die strategisch in de lamphouder is geïnstalleerd en een stekker. De oplossing van Creative-Cables voor wie op zoek is naar een leuke en kleurrijke stekkerlamp (of ook eenvoudig en tijdloos). Kies uit de 12 beschikbare kleuren, met of zonder gloeilamp, en verlicht elke hoek van je huis met een eenvoudig stopcontact.

Waarom is deze siliconen lamp met stekker de perfecte keuze voor elke kamer?

Deze plug-in lamp is eenvoudig en aanpasbaar dankzij de ingebouwde schakelaar die in de lamphouder is geïnstalleerd en de verscheidenheid aan beschikbare kleuren en afwerkingen. Een betrouwbare lamp voor uw kantoor, slaapkamer of gang. En dankzij onze muursteunen zoals Rolé kunt u een unieke wandverlichtingsoplossing voor uw binnenruimtes creëren.

Voordelen van het gebruik van siliconen

Siliconen is duurzaam, zacht materiaal en voelt aangenaam aan. Het is bestand tegen hoge temperaturen, chemische agressie en oxidatie. Bovendien is het licht en heeft het isolerende eigenschappen: deze eigenschappen maken dit materiaal uiterst veelzijdig en betrouwbaar voor zowel interieurontwerpers als klanten.

Welke soort lichtbron is compatibel met deze lamp?

De Snake-siliconenlamp met stekker kan worden gekocht met de meegeleverde G95 heldere lichtbron, die zich dankzij zijn tijdloze bolvorm aan elke kamer aanpast. Of bekijk ons ​​assortiment design LED-lampen met E27-fitting en vind de lamp die het beste bij uw smaak past.

Meer details

  • Meer info
  • productinformatie downloaden
  • Montagehandleiding downloaden
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

De Snake stekkerlamp is samengesteld uit:

  • 5 meter textielkabel 2x0,75 in geselecteerde afwerking
  • kit voor siliconen lamphouder E27 max 53W voor opbouwlamp in geselecteerde afwerking
  • tweepolige stekker 2,5A

CE-gecertificeerd

Lichtbron [BB-E04]: LED, G95, 4W, 470 Lm, 2200K, E27, E, breedte 95 mm, hoogte 140 mm

 
productinformatie downloaden
MoodModern, Colorful
Type productBekabeling
MateriaalSilicone
BasisE27
LichtbronJa, Geen
DimbaarGeen
LampenkapZonder lampenkap
Type lampMat
SmartGeen
Lichtbereik360°
Kleurtemperatuur2700°K
Lichtopbrengst470 Lm
Aantal lichtpunten1
Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu