https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BGABBIA-S

Metalen kooi voor Bistrot lampenkap

Nieuw product

Op voorraad

16,80 €

- +

Een combinatie van stijl en functionaliteit: de matte metalen kooi voor lampenkap Bistrot is een accessoire waarin stijl en bescherming samenkomen in een esthetiek die past in verschillende inrichtingscontexten, zowel binnen als buiten.

Dankzij de duurzame constructie zorgt dit product ervoor dat de lamp niet per ongeluk kan worden gestoten, terwijl het tegelijkertijd een gelijkmatige lichtverdeling biedt. De compacte afmetingen, met een diameter van 310 mm en een hoogte van 85 mm, maken de lamp geschikt voor een breed scala aan lampenkappen en vormen de ideale aanvulling op onze exclusieve Bistrot lampenkap.

Meer details

  • Meer info
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Afmetingen:
Diameter: 310 mm
Hoogte: 85 mm

Materiaal: metaal

Om de kooi schoon te maken, verwijder hem van de lampenkap en gebruik een zachte, droge doek. Voor hardnekkiger vuil bevochtig de doek licht met water en een neutraal schoonmaakmiddel, wring goed uit om overtollige vloeistof te verwijderen en wrijf zachtjes.

Je kunt de kooi combineren met de Bistrot lampenkap.

Handleiding downloaden

6 andere producten in dezelfde categorie:

Menu