https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BTCH

Taché, lamphouder

Nieuw product

Op voorraad

28,90 €

- +

Taché, dat in het dialect van de Italiaanse regio Piemonte "bevestigen" of "fixeren" betekent, is de creatieve lampfitting waarmee je een G125 zichtbare lichtbron kunt transformeren in een originele tafellamp. Taché is ontworpen door Fabrizio Alessio en laat zich inspireren door een van de meest geliefde objecten in de designwereld: de paperclip, gepatenteerd door William Middlebrook in 1899.

De ontwerper Fabrizio Alessio stelde zich voor om het idee van Middlebrook aan te passen aan de wereld van de verlichting, door zijn elegantie en eenvoud op te pakken: net als de paperclip, kan de superlichte structuur van Taché de bol van elke G125-lichtbron vastnieten, waardoor deze opgeschort en in het zicht blijft.

Taché bestaat uit twee gespiegelde armen met een aluminium draadframe bedekt met een bekleding van de stof van onze kabels en twee elegante houten voetjes Made in Italy. Naast zijn decoratieve functie beschermt de bekleding het oppervlak van de lichtbron.
Een extra idee: maak je Taché compleet met een van onze Snake Bis kant-en-klare bekabelingsoorten om een praktische, moderne en creatieve designlamp te creëren.

Meer details

 • Meer info
 • productinformatie downloaden
 • Montagehandleiding downloaden
 • Téléchargez la fiche technique
 • Policy

  • Beleidsnaam: 14 day return policy
  • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
  • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Taché, lampfitting:
Taché-arm met gecoate aluminiumdraad:
Diameter: 7mm
Lengte: 90mm
Hoogte: 245mm
Beukenhouten voeten:
Diameter: 15mm
Lengte: 90mm
Gat: 7,5mm

 
productinformatie downloaden
BasisE27
LampenkapGeen
MateriaalAluminium, Canvas, Hout
Handleiding downloaden

6 andere producten in dezelfde categorie:

Menu