https://www.creative-cables.nl/16_bebulbs BB-P02

LED lamp E27 CRI 95 ST64 7W 2700K Dimbaar - P02

BB-P02

Nieuw product

Op voorraad

12,60 €

- +

De LED lamp met een E27 fitting, ST64 vorm, porselein effect glas afwerking, 7W, 2700K dimbaar, is een modern en verfijnd verlichtingsproduct dat kan worden gebruikt in verschillende omgevingen, van de woonruimte tot de slaapkamer, van de studeerkamer tot de keuken.

Features

De E27 fitting van de LED lamp E27 CRI 95 ST64 - P02 maakt het makkelijk om deze in bestaande lampen in te draaien, wat zorgt voor maximaal gemak. De lamp wordt ook gekenmerkt door een hoge kleurweergave-index (CRI) van 95qq, wat betekent dat kleuren zeer waarheidsgetrouw en natuurlijk worden weergegeven.

Afwerking

De glazen afwerking met porseleineffect geeft de LED-lamp E27 CRI 95 ST64 een elegante en verfijnde uitstraling, perfect voor het creëren van sfeer of een bepaalde stijl in de omgeving. Dankzij het witte ondoorzichtige glascreëert deze lamp een homogeen en diffuus licht, dat zich perfect aanpast aan elk type modern of klassiek decor.

Energiebesparing

De P02 LED-lamp vraagt slechts 7 watt energie, wat een aanzienlijke besparing op de energiekostenbetekent in vergelijking met traditionele lampen. Bovendien heeft de lamp, dankzij de LED technologie, een veel langere levensduurqqq, waardoor de noodzaak voor frequente vervanging wordt vermeden.

Kleur en intensiteit

De LED lamp E27 CRI 95 ST64 heeft een kleurtemperatuur van 2700K, waardoor deze perfect is voor het creëren van warme en uitnodigende verlichtingqqq. De lamp is ook dimbaar, zodat u de intensiteit van het licht kunt aanpassen aan uw behoefte en voorkeur. De dimfunctie is bijzonder nuttig voor slaapkamers en in het algemeen in elke omgeving waar u af en toe een zacht licht wenst.

Vorm

De ST64 vorm van deze LED lamp is klassiek en elegantqqq, en garandeert een gelijkmatig licht perfect voor binnenverlichting.

Meer details

  • Meer info
  • productinformatie downloaden
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Type lichtbron: LED
Vorm: Globe
Fitting: E27
Diameter: 64 mm
Lengte: 140 mm
Volt: 220/240V
Watt: 7W
Energieklasse: F
Lichtkleur: 2700 K
Lichtsterkte: 640 Lm
Dimbaar: Ja

Dimbaar met led dimmer IGBT.

Om uw dimmer te kiezen: houd voor uw dimmer rekening met zowel het maximale als het minimale vermogen, want als het geregelde vermogen lager is dan het minimale vermogen, kan de lamp flikkeren en/of beschadigd raken.

 
productinformatie downloaden
Instellen van de lichtopbrengstDimbaar
BasisE27
Diameter64 Ø
Type lampLED
Kleurtemperatuur2700°K
Volt220V, 240V
Watt7W
Energie klasseF
Vormedison, edison
Lichtbereik360°
Lichtopbrengst640 Lm
Kleur van het glasPorselein, Porselein
BrandBebulbs
Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu