https://www.creative-cables.nl/16_bebulbs BB-C51

LED Gouden LED Carbon filament lamp C51 kaarsje C35 3,5W E14 Dimbaar 2700K

BB-C51

Nieuw product

Op voorraad

10,00 €

- +

Dankzij de typische kaarsvorm is de C51 de perfecte lamp om licht te brengen in kleine ruimtes zoals bureaus en bij nachtkastjes, en een leuke retro touch toe te voegen. Het verticale LED filament- de dunste op de markt - heeft een aparte vorm, zoals die in traditionele gloeilampen.

Dimbaar, met een lange levensduur(15.000 uur bij 20.000 aan/uit-cycli). Deze lamp straalt een warme, ontspannende verlichting uit die perfect die van antieke gloeilampen nabootst. De 2700K kleurtemperatuur creëert een gezellige, heldere verlichting voor een helder zicht in uw ruimte.

Bebulbs, een merk dat altijd de grenzen van design verlegt voor charmante LED lampen van hoge kwaliteit, presenteert nu de Carbon Line: een moderne heruitgave van de traditionele gloeilampen.

Meer details

  • Meer info
  • productinformatie downloaden
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Type gloeilamp: LED
Vorm: Kaars
Fitting: E14
Diameter: 35 mm
Lengte: 97 mm
Volt: 220/240V
Watt: 3,5W
Energieklasse: F
Lichtkleur: 2700 K
Lichtsterkte: 300 Lm
Dimbaar: Ja

Dimbaar met led dimmer IGBT.

Om uw dimmer te kiezen: hou voor uw dimmer rekening met zowel de maximale als de minimale vermogensgrens, want als het geregelde vermogen lager is dan de minimale waarde, kan de lamp flikkeren en/of beschadigd raken.

 
productinformatie downloaden
Instellen van de lichtopbrengstDimbaar
BasisE14
Diameter35 Ø
Type lampLED
Kleurtemperatuur2700°K
Volt220V, 240V
Watt3.5W
Energie klasseF
VormKaars, Kaars
Lichtbereik360°
Lichtopbrengst300 Lm
Kleur van het glasGolden, Goud
BrandBebulbs, Bebulbs
Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu