https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BSPL2SPOTE27DCGL

2-val lamp met houten lampenkap voor Tub-E27 spot

Nieuw product

Op voorraad

107,20 €

- +

Laat je betoveren door de charme en uniciteit van onze lamp met dubbele ophanging en beukenhouten lampenkappen, handgemaakt in Italië, die een geconcentreerd, puntig licht geven. Uitgerust met twee houten spots die elk een krachtig licht van 820 lumen uitstralen, is deze elegante lamp ideaal voor wie op zoek is naar een gericht en intens licht, perfect om vlakken, eettafels of bureaus te accentueren.

De dubbele pendel voegt een vleugje veelzijdigheid toe aan deze hanglamp, waardoor hij gemakkelijk kan worden aangepast aan verschillende situaties: je kunt een werkblad verlichten terwijl je een diner met vrienden voorbereidt, maar ook een krachtige spot geven aan je bureau. Dankzij het vermogen om zich aan elke omgeving aan te passen, heeft deze lamp alle kenmerken om een essentieel element van je interieurdecoratie te worden.

Meer details

  • Meer info
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Afmetingen:
Lengte vanaf het plafond: ca. 180 cm - verstelbaar met onze accessoires
Breedte lampenkap: diameter 87 cm
Hoogte lampenkap (exclusief fitting): 200 cm

Verlichting:
Fitting: E27
Vermogen: 9 W
Lichtsterkte: 820 lumen (gelijk aan een traditionele 40 W gloeilamp)
Vermogen: 220-240V
Temperatuur: Warm licht (3000K)
Levensduur lampbol: 20.000 uur

Vervangende lichtbron: CE-LR63-082730
Vervangende lampenkap: houten lampenkap Tub-E27

Om de natuurlijke schoonheid van het hout te behouden, raden we aan de lampenkap af te nemen met een doek en geen chemicaliën te gebruiken die het oppervlak kunnen aantasten.

2 decentralisatoren in de geselecteerde afwerking

Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Menu