https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BPDLSPOTE27

Hanglamp met houten lampenkap voor Tub-E27 spot

personalizza Customise

Nieuw product

Op voorraad

53,80 €

- +

Met een houten spot die 820 lumen verlichting biedt, is deze hanglamp perfect voor wie op zoek is naar een krachtige spot die ideaal is voor het verlichten van boekenplanken, eettafels of bureaus.

De lampenkap, die in Italië door ambachtslieden is gemaakt van beukenhout, geeft de lamp een natuurlijke en warme uitstraling. Het eenvoudige, moderne ontwerp past gemakkelijk bij verschillende inrichtingsstijlen.

De veelzijdigheid maakt hem geschikt voor verschillende situaties: van het verlichten van een etentje tot het benadrukken van details tijdens creatief werk.

Meer details

  • Meer info
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Afmetingen:
Lengte vanaf het plafond: ca. 142 cm - verstelbaar met onze accessoires
Breedte lampenkap: diameter 87 cm
Hoogte lampenkap: 200 cm

Verlichting:
Fitting: E27
Vermogen: 9 W
Lichtsterkte: 820 Lumen (gelijk aan een klassieke 60 W gloeilamp)
Spanning: 220-240V
Temperatuur: Warm licht (3000K)
Levensduur lampbol: 20.000 uur

Vervangende lamp: CE-LR63-082730
Vervangende lampenkap: houten lampenkap Tub-E27

Om de natuurlijke schoonheid van het hout te behouden, raden we aan de lampenkap af te nemen met een doek en geen chemicaliën te gebruiken die het oppervlak kunnen aantasten.

Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Menu