https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BDD24BO

Ellepì mini platte lampenkap met bloemmotieven 'Blossom Haven', 24 cm diameter - Made in Italy

Lumet
EIVA

Nieuw product

Op voorraad

13,50 €

- +

Duik in de betovering van eindeloze natuur met de 'Blossom Haven' collectie. Deze lampenkappen zijn een eerbetoon aan de elegantie en vormen van de natuur, en vangen de essentie van flora in elke vorm en tint.

Met een diameter van 24 cm overstijgen deze miniborden hun praktische rol en spelen ze met afwerkingen om licht te weerkaatsen en leven te brengen in elke omgeving. Elk bord is een opening naar een wereld van tijdloze schoonheid, een perfecte balans tussen gedurfd design en verfijnde sierlijkheid. Ze zijn gemaakt in Italië en gemaakt van Dibond®, een materiaal dat niet alleen lichtheid en schoonheid belooft, maar ook een lange levensduur, bestand tegen de uitdagingen van de tijd, zowel binnen als buiten.

Meer details

  • Meer info
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Afmetingen:
Diameter: 240 mm
Centraal gat: 43 mm
Dikte: 3 mm
Gewicht: 157 g

Materiaal: Dibond®

Fitting: E27

100% Made in Italy

De Ellepì minibordjes hebben één gedecoreerde kant en de andere is wit.

Om de Dibond® lampenkappen schoon te maken, gebruikt u een zachte doek en vermijdt u agressieve of schurende reinigingsmiddelen.

Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Menu