https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BKSPOTLE27

Tub-E27, houten lampenkap voor spotlamp met dubbele ring E27 fitting

Nieuw product

Op voorraad

26,00 €

- +

Tub-E27 is een beukenhouten lampenkap ontworpen voor spotlampen met een dubbele ringhouder en E27 fitting, die designliefhebbers de mogelijkheid biedt om te kiezen uit een breed scala aan lampen en zo te spelen met verschillende kleurtemperaturen en lichtintensiteiten. De lamp wordt met de hand gemaakt in Italië, is uiterst veelzijdig en ideaal voor het creëren van een sterk maar gericht licht in ruimtes die prominente spotverlichting vereisen. Of hij nu wordt gebruikt in een minimalistische wandlamp of in een indrukwekkende kroonluchter, dit product weet hoe het de aandacht moet trekken.

De flexibiliteit van Tub-E27 om te voldoen aan verschillende stijl- en functionaliteitsbehoeften maakt het een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar aanpasbare verlichtingsoplossingen. Het beukenhout, het materiaal waarvan de Tub-E27 gemaakt is, staat bekend om zijn stevigheid en duurzaamheid, maar ook om zijn pure esthetiek. Je kunt er ook voor kiezen om het natuurlijke uiterlijk te behouden of om het zelf te verven en zo een persoonlijk tintje aan je interieur te geven. In de geest van duurzame productie wordt het afvalhout bovendien omgezet in pellets voor verwarming, zodat er niets verloren gaat.

Meer details

  • Meer info
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Afmetingen:
Diameter: 87 mm
Hoogte: 200 mm
Diameter binnengat: 72.5 mm

Materiaal: beukenhout

Fitting: E27

Om de natuurlijke schoonheid van het hout te behouden, raden we aan om de lampenkap met een doek schoon te maken en geen chemicaliën te gebruiken die het oppervlak kunnen aantasten.

Opgelet: de kit bevat een E27 thermoplastische lamphouder met dubbele ring.

Hier zijn enkele bollen die je met deze lampenkap kunt combineren: CE-LR63-082730, DL700131.

Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu