https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BKPAL02

Kegelvormige houten lampenkap

Nieuw product

Op voorraad

35,60 €

- +

Laat je betoveren door deze elzenhouten lampenkap, een creatie die vakmanschap en de uitmuntendheid van design belichaamt, gemaakt in Italië. Elk stuk is handgemaakt met speciale aandacht voor detail en de nerven, uniek voor elk stuk, getuigen van de exclusiviteit.

De conische vorm van de lampenkap introduceert een subtiele elegantie in elke lamp en vormt een focuspunt dat blikken vangt. Het hout, met zijn warme natuurlijke tint, straalt een gevoel van authenticiteit uit. Je kunt het dus gebruiken zoals het is voor een natuurlijke look of, als je dat liever hebt, kun je het schilderen om dat speciale tintje toe te voegen dat de kamer afmaakt en de omgeving verlevendigt.

Het gerichte licht van deze lampenkap is ideaal voor momenten waarop je jezelf wijdt aan lezen of koken, of gewoon geniet van een goede maaltijd. De vorm leidt de lichtstroom op een specifieke manier en zorgt voor een helder en gericht licht. Het is de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek en transformeert niet alleen de verlichte ruimte, maar de hele omgeving.

Tot slot weten we heel goed dat elk restproduct een mogelijkheid is: houtresten die eenmaal zijn omgezet in draaiende vorm, hernieuwen zichzelf als pellets en dragen zo bij aan eco-duurzame verwarming.

Meer details

 • Meer info
 • productinformatie downloaden
 • Montagehandleiding downloaden
 • Téléchargez la fiche technique
 • Policy

  • Beleidsnaam: 14 day return policy
  • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
  • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Afmetingen:
Diameter: 151 mm
Hoogte: 143 mm
Opening gat: 45 mm

Materiaal: elzenhout

Fitting: E27

Om de natuurlijke schoonheid van het hout te behouden, raden we aan om de lampenkap met een doek schoon te maken en geen chemicaliën te gebruiken die het oppervlak kunnen aantasten.

NB: het pakket bevat 2 E27 thermoplastische ringen

Ontdek de producten van deze collectie: hanglamp, dubbele hanglamp, Fermaluce met gebogen verlenging.

 
productinformatie downloaden
BasisE27
MateriaalHout
Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Menu