https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BPACABLOREC010

Veelkleurige Cablò lampenkap 100 cm

Nieuw product

Op voorraad

15,00 €

- +

Een veelzijdige, milieuvriendelijke en creatieve lampenkap. We introduceren Cablò, een houder in gerecycled plastic exclusief gemaakt en gepatenteerd voor Creative-Cables door Fabrizio Alessio, ontwerper uit Turijn. Kabelsnippers die anders ongebruikt zouden blijven, op zoek naar een nieuw leven. Voor een kleurrijke en nooit saaie lampenkap.

De geruite snoeren zijn in veel verschillende kleurrijke tinten, of je houdt het simpel met een sneeuwwit exemplaar. Hoe dan ook, je krijgt Cablò in de zwarte houder samen met zeven 100 cm snoeren, waarmee je een lampenkap kunt creëren die bij elke stemming past.

Bovendien kun je je Cablò zo vaak als je wilt mixen en matchen door simpelweg de volgorde van de snoerstukjes te veranderen: je opent gewoon de twee plastic delen in de houder en plaatst ze zoals je wilt in de daarvoor bestemde sleuven. Dankzij de in het midden ingebouwde kabelklem kun je de Cablò aan elke hanglamp vastmaken, net boven de fitting.

Meer details

 
Meer info

Technische specificaties Cablò lampenkap:

  • Materiaal houder: gerecycled plastic
  • Diameter: 10 cm
  • Stoffen snoeren van 100 cm in geselecteerde afwerking

Let op: in de verpakking ontvangt u Cablò en de snoerstukken om je perfecte lampenkap samen te stellen. Ophangkabel niet inbegrepen.

 
productinformatie downloaden
BasisE27, E14
MateriaalCanvas, Thermoplastisch
Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu