https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BPARE272415

Athena-kap met E27 aansluiting voor tafellamp - Made in Italy

Nieuw product

Op voorraad

33,20 €

- +

De Athena-kap, met zijn licht uitlopende cilindrische vorm, is ideaal voor het samenstellen van een tafellamp gekenmerkt door een zacht licht. De zwarte uitvoering heeft een mat gouden binnenkant die zorgt voor een prachtig lichteffect.

Athena is de perfecte lampenkap om een moderne inrichting te verfraaien en om elegantie en verfijning toe te voegen aan een woonkamer of een slaapkamer.
Athena is 100% Made in Italy, vervaardigd in een werkplaats in Toscane die zich sinds jaar en dag bezig houdt met de ambachtelijke productie van lampenkappen.

Creëer je nieuwe tafellamp door je Athena-lampenkap aan te vullen met toebehoren, lichtbronnen en strijkijzersnoeren uit de Creative-Cables catalogus.

Meer details

  • Meer info
  • productinformatie downloaden
  • Téléchargez la fiche technique
  • Policy

    • Beleidsnaam: 14 day return policy
    • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
    • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Stoffen Athena-lampenkap:
Materiaal: stoffen bekleding aangebracht op PVC-folie om consistentie te verkrijgen
Aansluiting: E27
Diameter: 240 mm
Hoogte: 150 mm
100% Made in Italy

 
productinformatie downloaden
BasisE27
MateriaalCanvas
Handleiding downloaden

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu