https://www.creative-cables.nl/1_creative-cables BK2SPOTME14

Tub-E14, dubbele metalen buis voor spotje en E14 fitting met dubbele moer

Nieuw product

Op voorraad

35,40 €

- +

Tub E14 is de ideale metalen lampenkap voor alle spotliefhebbers.<br/ > Met de nieuwe uitvoering, voorzien van dubbele Tub E14, verdubbelt de schoonheid! Dankzij de nieuwe uitvoering heb je nog meer configuratiemogelijkheden om van je Tub E14 de perfecte kap te maken voor een enkele hanglamp, een reeks hanglampen of een origineel en elegant lichtpunt.

De enkele Tub E14 lampenkappen zijn verbonden met twee verbindingsstaven. Tub-E14 is een zeer veelzijdige verlichtingsoplossing die iedereen de mogelijkheid biedt om de sfeer te creëren die hij nodig heeft. Wil je een derde Tub E14 aansluiten? Dankzij de toebehoren van de Tub E14 verbindingskit is het eenvoudig om een aangepaste reeks lampenkappen te maken en een op maat gemaakte verlichtingsoplossing te creëren!

Het design van deze lamp wordt aangevuld met afwerkingen van gesatineerd metaal, koper, brons of titanium, in combinatie met wit of zwart. De reflecterende effecten van het metaal zorgen voor een efficiënte lichtverspreiding.<br/ > Maak de lamp compleet met een LED lichtbron voorzien van E14 aansluiting, verkrijgbaar in onze catalogus, R50 of PAR16, en laat je fantasie de vrije loop door je eigen spotje te creëren!

Meer details

 • Meer info
 • productinformatie downloaden
 • Montagehandleiding downloaden
 • Téléchargez la fiche technique
 • Policy

  • Beleidsnaam: 14 day return policy
  • Beleidsbeschrijving Als je van gedachten bent veranderd over de bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten gebruikmaken van je herroepingsrecht. De bestelling kan geheel of gedeeltelijk worden geretourneerd. Alle producten dienen onbeschadigd, in ongewijzigde staat en compleet met de originele verpakking aan Creative-Cables te worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op op maat gemaakte of zichtbaar aangepaste producten, waaronder producten die zijn gemaakt met behulp van de configurator.
  • Klik hier Voor meer informatie

 
Meer info

Technische specificaties:
Dubbele Tub-E14 lampenkap<br/ > Diameter: 60 mm<br/ > Hoogte: 306mm (153mm elk) <br/ > Diameter van het binnengat: 56 mm <br/ > 1 Fitting met dubbele moer en E14 aansluiting <br/ > Nominale spanning: 250 Vac. <br/ > Klemmen: schroefklemmen voor stijve of flexibele snoeren van 0,5 ÷ 2,5 mm2.
Bevestiging: met gat voorzien van schroefdraad M10x1. <br/ > Certificaten: CE - IMQ.

 
productinformatie downloaden
BasisE14
MateriaalMetaal
Handleiding downloaden

Toebehoren

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu